// //
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

Σαπούνι καλλυντικό με γλυκερίνη 90 g

Σαπούνι ιδανικό για την περιποίηση ευαίσθητου δέρματος. Χάρη στη γλυκερίνη που περιλαμβάνεται στη σύνθεση, μαλακώνει και ενυδατώνει το δέρμα, ανακουφίζει από ερεθισμούς. Με βάση φοινικέλαιο και έλαιο καρύδας.
€2,50
Παραγωγός: Διάφορα
Κωδικός προϊόντος: 00419
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
+ -

Τρόπος χρήσης: Τρίψτε το βρεγμένο δέρμα μέχρι να δημιουργηθεί αφρός, κάνοντας μασάζ με κυκλικές κινήσεις, ξεπλύνετε με χλιαρό νερό.

 

Τρόπος χρήσης: Τρίψτε το βρεγμένο δέρμα μέχρι να δημιουργηθεί αφρός, κάνοντας μασάζ με κυκλικές κινήσεις, ξεπλύνετε με χλιαρό νερό.

 

Χαρακτηριστικά
Attribute name Attribute value
Τύπος δέρματος Για όλους τους τύπους, Ξηρό
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης
Απολαύστε μια ισχυρή δόση φρεσκάδας και υγιεινής καροτίνης - στο νέο προϊόν από τη δημοφιλή σειρά καλλυντικών Green Pharmacy! Καλλυντικό σαπούνι «Καρότο με λάδι κολοκύθας» μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθημερινά για το πλύσιμο του δέρματος του προσώπου και του σώματος.
€1,80
Το αντισηπτικό τζέλ χεριών Dr. Retter προσφέρει άμεση προστασία από μικροοργανισμούς και στιγμιαίο, υγιεινό καθαρισμό χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς.
€2,45 €3,50
Η κρέμα-βάλσαμο συνιστάται για τη φροντίδα και αναζωογόνηση του δέρματος σε όλο το σώμα. Τα ενεργά συστατικά της - εκχύλισμα αλόης, πανθενόλη και λιναρόσπορος, είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικά για την φροντίδα του δέρματος σε όλο το σώμα, ανακουφίζουν από την υπερβολική ξηρότητα και το ξεφλούδισμα. Η κρέμα-βάλσαμο τρέφει το δέρμα, χαρίζοντάς του υγιή εμφάνιση.
€4,00
Καθαρίζει αποτελεσματικά το δέρμα, απομακρύνοντας από το δέρμα ρύπους και βακτήρια. Περιέχει εκχυλίσματα αλόης και ευκαλύπτου.
€1,30