// //
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

Αντιβακτηριδιακό σαπούνι Οικογενειακός γιατρός «Αλόη και ευκάλυπτος» 70 γρ

Καθαρίζει αποτελεσματικά το δέρμα, απομακρύνοντας από το δέρμα ρύπους και βακτήρια. Περιέχει εκχυλίσματα αλόης και ευκαλύπτου.
€1,30
Παραγωγός: The Doctor
Κωδικός προϊόντος: 39887
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
+ -
  • Απαλή φροντίδα
  • Καθαρίζει το δέρμα
  • Προστατεύει από τα βακτήρια
  • Απαλή φροντίδα
  • Καθαρίζει το δέρμα
  • Προστατεύει από τα βακτήρια
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης
Ενεργά συστατικά: βλέννα (έκκριμα) σαλιγκαριού, βιταμίνη Α (ρετινόλη), Ε (τοκοφερόλη), Η (βιοτίνη), υαλουρονικό οξύ, λάδι αβοκάντο, κολλαγόνο.
€4,00
Δραστικά συστατικά (δραστικές ουσίες): βιταμίνη Α (ρετινόλη), βιταμίνη Ε, βιταμίνη C, βιταμίνη H (βιοτίνη), αμυγδαλέλαιο, λάδι μακαδαμίας, υαλουρονικό οξύ, UV-φίλτρο
€4,00
Η πίσσα σημύδας είναι από καιρό γνωστή για τις θεραπευτικές της ιδιότητες. Έχει αντισηπτικές αντιμικροβιακές και αναγεννητικές ιδιότητες. Ανακουφίζει από τον κνησμό, το ξεφλούδισμά, την ερυθρότητα και τον ερεθισμό του δέρματος. Ως εκ τούτου συνίσταται συμπληρωματικά για την αντιμετώπιση διαφόρων φλεγμονωδών δερματικών παθήσεων, για την ακμή καθώς και για άτομα με λιπαρό δέρμα.
€4,50
Η βαλεριάνα βοηθά στη διατήρηση της φυσιολογικής καρδιαγγειακής λειτουργίας, του φυσιολογικού ύπνου, της φυσιολογικής νοητικής δραστηριότητας και της φυσιολογικής ψυχολογικής λειτουργίας. Η βιταμίνη Β6 βοηθά στη διατήρηση του φυσιολογικού μεταβολισμού της ενέργειας, της φυσιολογικής λειτουργίας του νευρικού συστήματος και του ανοσοποιητικού συστήματος.
€4,00