////
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

Οδοντόκρεμες

ΦΙΛΤΡΑ
ανά σελίδα
Είναι σχεδιασμένο για καθημερινή φροντίδα και υγιεινή της στοματικής κοιλότητας. Προστατεύει τα ούλα από την αιμορραγία και αποτρέπει την δημιουργία φλεγμονών και ουλίτιδας.
€4,00
Η οδοντόκρεμα Forest Balm TOTAL Complex περιέχει θαλασσινό αλάτι, ασβέστιο και χυμό λεμονιού. Αφαιρεί την πλάκα, προστατεύει από την πέτρα και ενισχύει το σμάλτο, αποκαθιστώντας τη φυσική λευκότητα και λάμψη των δοντιών.
€5,00
Η οδοντόκρεμα Forest Balm TOTAL Complex περιέχει θαλασσινό αλάτι, εκχύλισμα χαμομηλιού και αφέψημα βοτάνων. Αφαιρεί αποτελεσματικά την πλάκα ακόμη και στα διαστήματα ανάμεσα στα δόντια, ενισχύει το σμάλτο, προστατεύει από το σχηματισμό πέτρας και από τα προβλήματα στα ούλα. Η φόρμουλα της οδοντόκρεμας αποτελείται από 95% φυσικά συστατικά και δεν περιέχει parabens ή χημικά λευκαντικά.
€4,00
Η οδοντόκρεμα Forest Balm TOTAL Complex περιέχει θαλασσινό αλάτι, ασβέστιο, χυμό αλόης, εκχύλισμα λευκού τσαγιού και αφέψημα βοτάνων. Αφαιρεί αποτελεσματικά την πλάκα ακόμη και στα διαστήματα ανάμεσα στα δόντια, ενισχύει το σμάλτο, προστατεύει από το σχηματισμό πέτρας και από τα προβλήματα στα ούλα. Η φόρμουλα της οδοντόκρεμας αποτελείται από 95% φυσικά συστατικά και δεν περιέχει parabens ή χημικά λευκαντικά.
€4,00