////
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

Στοματικά διαλύματα

ΦΙΛΤΡΑ
ανά σελίδα
Με εκχυλίσματα από φασκόμηλο, αλόη βέρα και αφέψημα από 5 βότανα (χαμομήλι, αχίλλεια, βαλσαμόχορτο, χελιδόνιο και τσουκνίδα). Για καθημερινή στοματική υγιεινή και αντιμετώπιση προβλημάτων όπως ουλίτιδα, αιμορραγία και οίδημα των ούλων. Δρα ενάντια στα βακτήρια βοηθώντας στην πρόληψη σχηματισμού βακτηριακής πλάκας.
€6,00
Το διάλυμα «Βάλσαμο του δάσους» με δράση που ενισχύει το ανοσοποιητικό και βοηθάει στην επίλυση του προβλήματος των αιμορραγικών ούλων, αυξάνει την ανοσία στοματικής κοιλότητας και μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης προβλημάτων στα ούλα.
€6,00
Το προληπτικό διάλυμα για στοματική κοιλότητα «Βάλσαμο του δάσους» με δράση ενίσχυσης του ανοσοποιητικού βοηθάει στην επίλυση του προβλήματος των αιμορραγικών ούλων, αυξάνει την ανοσία στοματικής κοιλότητας διπλασιάζοντας τη δύναμή της, μειώνοντας τον κίνδυνο εμφάνισης προβλημάτων στα ούλα.
€6,50
Η φόρμουλα του στοματικού διαλύματος Forest Balm TOTAL Complex με θαλασσινό αλάτι, χυμό αλόης και εκχύλισμα λευκού τσαγιού καταπολεμά αποτελεσματικά τη βασική αιτία ανάπτυξης σοβαρών στοματικών προβλημάτων - την οδοντική πλάκα, αφαιρώντας την αποτελεσματικά ακόμα και σε σημεία δυσπρόσιτα με βούρτσα, μειώνει τον ρυθμό του σχηματισμού της στα δόντια κατά τη διάρκεια της ημέρας, προστατεύει από την πέτρα, δυναμώνει τα δόντια και τα ούλα. Αποτελείται από 98% συστατικά φυσικής προέλευσης, δεν περιέχει parabens και οινόπνευμα.
€6,00
Η φόρμουλα του στοματικού διαλύματος Forest Balm TOTAL Complex με θαλασσινό αλάτι, έλαιο μέντας και εκχυλίσματα δασικών βοτάνων καταπολεμά αποτελεσματικά τη βασική αιτία ανάπτυξης σοβαρών στοματικών προβλημάτων - την οδοντική πλάκα, αφαιρώντας την αποτελεσματικά ακόμα και σε σημεία δυσπρόσιτα με βούρτσα, μειώνει τον ρυθμό του σχηματισμού της στα δόντια κατά τη διάρκεια της ημέρας, προστατεύει από την πέτρα, δυναμώνει τα δόντια και τα ούλα. Αποτελείται από 98% συστατικά φυσικής προέλευσης, δεν περιέχει parabens και οινόπνευμα.
€6,00
Το στοματικό διάλυμα Fresh Mint φρεσκάρει την αναπνοή, καθαρίζει αποτελεσματικά τη στοματική κοιλότητα, έχει προληπτική δράση και είναι κατάλληλο για καθημερινή χρήση.
€3,50
Ειδικά σχεδιασμένο στοματικό διάλυμα για απαλό καθαρισμό και αποτελεσματική πρόληψη ασθενειών δοντιών και ούλων και για την αντιμετώπιση των δυσάρεστων οσμών από το στόμα. Φρεσκάρει την αναπνοή για μεγάλο χρονικό διάστημα και έχει ευχάριστη γεύση. Περιέχει σύμπλεγμα 5 δραστικών συστατικών: έλαιο κέδρου, πρόπολη, αφέψημα από τσίνκουλα, φλοιό βελανιδιάς και αρνόγλωσσο.
€5,00
Ειδικά σχεδιασμένο στοματικό διάλυμα για απαλό καθαρισμό και αποτελεσματική πρόληψη ασθενειών δοντιών και ούλων και για την αντιμετώπιση των δυσάρεστων οσμών από το στόμα. Φρεσκάρει την αναπνοή για μεγάλο χρονικό διάστημα και έχει ευχάριστη γεύση. Για την πρόληψη της τερηδόνας και την προστασία από τα βακτήρια, το διάλυμα είναι εμπλουτισμένο με ένα ειδικό σύμπλεγμα απο χυμό αλόης βέρα και ενεργά εκχυλίσματα αρκεύθου και μέντας.
€5,00
Ειδικά σχεδιασμένο στοματικό διάλυμα για απαλό καθαρισμό και αποτελεσματική πρόληψη ασθενειών δοντιών και ούλων και για την αντιμετώπιση των δυσάρεστων οσμών από το στόμα. Φρεσκάρει την αναπνοή για μεγάλο χρονικό διάστημα και έχει ευχάριστη γεύση. Για την μείωση της ευαισθησίας των δοντιών, το διάλυμα εμπλουτίστηκε με χλωριούχο κάλιο και ένα φυτικό σύμπλεγμα από εκχυλίσματα χαμομηλιού, φασκόμηλου και μύρου, τα οποία έχουν αντισηπτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.
€5,00