////
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

Προϊόντα για παιδιά

ΦΙΛΤΡΑ
ανά σελίδα
Ένα απαλό σαπούνι για καθαρισμό της ευαίσθητης επιδερμίδας. Το προϊόν ενυδατώνει, μαλακώνει και θρέφει το δέρμα χωρίς να το ξηραίνει.
€2,30
Ένα απαλό σαπούνι για καθαρισμό της ευαίσθητης επιδερμίδας. Το προϊόν ενυδατώνει, μαλακώνει και θρέφει το δέρμα χωρίς να το ξηραίνει.
€2,30
Η κρέμα περιέχει 70% φυσικά συστατικά ελαίου. Η λανολίνη θα προστατεύσει το δέρμα του μωρού σας από τις επιθετικές περιβαλλοντικές επιρροές (παγετός, άνεμος, υγρασία) κατά τη διάρκεια της βόλτας την κρύα εποχή. Το εκχύλισμα χαμομηλιού και οι βιταμίνες Α και Ε φροντίζουν προσεκτικά το ευαίσθητο δέρμα του μωρού. Η κρέμα είναι κατάλληλη και για ενήλικες.
€3,00
Ένα φυσικό σύμπλεγμα από κερί μέλισσας, φοινικέλαιο, λάδι μινκ και λανολίνη προστατεύει το παιδικό δέρμα από τις επιπτώσεις των διάφορων καιρικών συνθηκών (άνεμος, υγρασία, ομίχλη, βροχή, κρύο), μαλακώνει και ενυδατώνει. Εκχυλίσματα χαμομηλιού, μπίντενς και αλλαντοΐνης φροντίζουν το ευαίσθητο δέρμα του παιδιού. Η κρέμα είναι εξαιρετική και για ενήλικες.
€3,00
Ένα σύμπλεγμα από φυσικά έλαια, λίπος βιζόν, κερί μέλισσας, λανολίνη, αλλαντοΐνη, χαμομήλι και εκχυλίσματα μπίντενς μαλακώνει τέλεια, καταπραΰνει και προστατεύει το δέρμα του μωρού. Η κρέμα είναι εξαιρετική και για ενήλικες.
€3,00
Η κρέμα περιέχει βιταμίνες Α, Ε και έλαιο από κουκούτσι βερίκοκου (πηγή βιταμίνης F) απαραίτητα για το παιδικό δέρμα. Οι βιταμίνες Α και Ε προστατεύουν το δέρμα και διασφαλίζουν την κανονική λειτουργία του. Το έλαιο από κουκούτσι βερίκοκου αποκαθιστά τον επιδερμικό φραγμό του δέρματος, το ενυδατώνει και το θρέφει. Η κρέμα έχει ελαφριά, λεπτή υφή και απορροφάται γρήγορα, είναι κατάλληλη και για ενήλικες.
€3,00
Περιέχει εκχύλισμα βαλσαμόχορτου και D-πανθενόλη. Το εκχύλισμα βαλσαμόχορτου ανακουφίζει από την ερυθρότητα και καταπραΰνει το ερεθισμένο δέρμα, το προστατεύει από τις βλαβερές περιβαλλοντικές επιδράσεις. Η D-πανθενόλη (προβιταμίνη Β5) βοηθά στην αποκατάσταση της δομής του δέρματος, το μαλακώνει και έχει ευεργετική επίδραση στην επούλωση των πληγών. Η κρέμα είναι κατάλληλη και για ενήλικες.
€3,00
Ένας συνδυασμός αιθέριων ελαίων χαμομηλιού και λεβάντας προσφέρει απαλή φροντίδα στο ευαίσθητο δέρμα των παιδιών. Τα αιθέρια έλαια χαμομηλιού και λεβάντας έχουν εξαιρετική αντισηπτική, αντιφλεγμονώδη και κατευναστική δράση. Η κρέμα είναι κατάλληλη και για ενήλικες.
€3,00
Κρέμα με εκχυλίσματα επτά φυτών που αποτρέπουν τον ερεθισμό του δέρματος και το καταπραΰνουν. Η κρέμα ενυδατώνει και μαλακώνει το ευαίσθητο δέρμα του μωρού. Η κρέμα είναι κατάλληλη και για ενήλικες.
€3,00
Με αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Καταπραϋνει την επιδερμίδα και προστατεύει από το ξεφλούδισμα και τα εξανθήματα που δημιουργούν οι πάνες.
€1,40