////
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

Πρόσωπο

ΦΙΛΤΡΑ
ανά σελίδα
Μοναδικό μεταλλικό βάλσαμο με βάση το οργανικό πυρίτιο, οξείδιο ψευδαργύρου και φυσικό τεϊέλαιο, που παρέχει γρήγορη και αποτελεσματική φροντίδα του δέρματος με προβλήματα εμφάνισης ακμής και σπυριών.
€4,00
Η εμφάνιση της ακμής ή των σπυριών είναι ένα δυσάρεστο γεγονός και θα θέλατε σίγουρα να απαλλαγείτε από αυτή την ατέλεια το συντομότερο δυνατό. Το τζελ προσώπου κατά της ακμή της σειράς Forest Pharmacy με ενεργά συστατικά όπως έλαιο jojoba και εκχύλισμα από χελιδόνιο θα σας βοηθήσει να το πετύχετε!
€4,00
Περιέχει υπεροξείδιο του υδρογόνου 2,8%. Καθαρίζει τα τραύματα εμποδίζοντας της μόλυνσης και βοηθώντας στην επούλωσή τους.
€2,50
Εμπλουτισμένο με ελαιόλαδο, εχει αντισηπτικές ιδιότητες. Δεν ξηραίνει και δεν ερεθίζει την επιδερμίδα. Ενδείκνυται για ακμή και ψωρίαση.
€1,80
Το σαπούνι με πίσσα σημύδας έχει αντιμυκητιασικές, αντιμικροβιακές και αναγεννητικές ιδιότητες ενώ παράλληλα βοηθά στην ταχεία επούλωση των πληγών.
€2,30
Το σαπούνι Happy Life, εμπλουτισμένο με φυσικά συστατικά, έχει δημιουργηθεί ειδικά για την ολοκληρωμένη καθημερινή φροντίδα του ερεθισμένου και ευαίσθητου δέρματος.
€3,40
ΦΙΛΤΡΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ
Περισσότερα
Περισσότερα