////
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

Λάδια και έλαια

ΦΙΛΤΡΑ
ανά σελίδα
Η πίσσα σημύδας έχει εξαιρετικές θεραπευτικές ιδιότητες. Είναι γνωστή η ισχυρή αντιμικροβιακή και αντισηπτική της δράση. Έχει αναγωγική, αντιπαρασιτική, ξηραντική, αναισθητική δράση. Σε περίπτωση πυώδους, φλεγμονώδους διεργασίας στο δέρμα, η πίσσα ανακουφίζει, έχει αναλυτικό αποτέλεσμα και μειώνει τον κνησμό.
€10,00
Η σειρά μαλλιών «Cannabis Hair» είναι ένα προϊόν γεμάτο δύναμη και ενέργεια της φύσης, με λάδι κάνναβης που θεωρείται ένα από τα πιο ευεργετικά και ισορροπημένα 100% φυσικά έλαια.
€10,00
Έξτρα ενυδάτωση - Λάδι καρύδας - Λάμψη και απαλότητα - Για ξηρά και εύθραυστα μαλλιά - 0% ορυκτέλαια, parabens
€6,00
Το φυσικό λάδι κολλιτσίδας είναι μια αποτελεσματική θεραπεία για την επίλυση προβλημάτων των μαλλιών: τριχόπτωση, αδυναμία, θαμπάδα. Το λάδι ενισχύει την ανάπτυξη των μαλλιών, αποκαθιστά την υγεία και βελτιώνει την εμφάνισή τους.
€5,50
Συνιστάται για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης, για ενίσχυση της τρίχας και καταπολέμηση της ξηροδερμίας του τριχωτού της κεφαλής. Επαναφέρει την φυσική λάμψη των μαλλιών. Εμπλουτισμένο με τις πολύτιμες δραστικές ουσίες που προέρχονται από τη ρίζα της κολλιτσίδας, επιταχύνει την λειτουργία της τριχοφυΐας, καταπολεμά την πιτυρίδα και την ξηροδερμία και αποκαθιστά την δομή της τρίχας που έχει υποστεί φθορά. Εφαρμόζεται σε στεγνά μαλλιά. Μέγιστη αποτελεσματικότητα σε συνδυασμό με το σαμπουάν της ίδιας σειράς.
€6,50
ΦΙΛΤΡΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ
Περισσότερα