////
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

Πολιτική επιστροφών

Μπορείτε να επιστρέψετε την παραγγελία σας, μέσα σε 14 μέρες από την ημερομηνία που θα την παραλάβετε. Τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται σε άριστη κατάσταση, πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία του προϊόντος να μην είναι ανοιχτή.

Σε περίπτωση που δεν επιστραφούν εντός 14 ημερών ή σε περίπτωση που η συσκευασία του προϊόντος έχει ανοιχτεί, τότε το www.kosmetika.gr δύναται να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή και την αντικατάσταση.

Επιπλέον, για όλες τις περιπτώσεις, θα πρέπει το επιστρεφόμενο προϊόν να συνοδεύεται απαραίτητα με όλα τα έγγραφα τα οποία το συνόδευαν (π.χ. Συσκευασία, απόδειξη λιανικής πώλησης κλπ.). Να σημειωθεί ότι τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν τον πελάτη.

Σε περίπτωση που ο λόγος επιστροφής αφορά σε λάθος της εταιρείας μας, επιστρέφεται ολόκληρο το ποσό το οποίο πλήρωσε ο πελάτης. 

Δεν μπορούν να επιστραφούν για λόγους υγιεινής συσκευασίες καλλυντικών που έχει ανοιχτεί και άλλα προϊόντα που έρχονται σε άμεση επαφή με το δέρμα.

Οι επιστροφές χρημάτων διεκπεραιώνονται εντός 15 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.

Πριν από κάθε επιστροφή συνίσταται να προηγηθεί συνεννόηση, είτε μέσω email info@kosmetika.gr, είτε τηλεφωνικά στο 2109530229, Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-18:00.