// //
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

Σαμπουάν Dr. Sante Keratin «Αποκατάσταση» για θαμπά και εύθραυστα μαλλιά 250 ml

€4,00
Παραγωγός: Dr. Sante
Κωδικός προϊόντος: 35497
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
+ -

Κερατίνη + αργινίνη + κολλαγόνο, 0% SLES, SLS, parabens

Καθαρίζει απαλά τα μαλλιά χωρίς να καταστραφεί το δομή της τρίχας. Χαρίζει όγκο, λάμψη και ελαστικότητα.

Κερατίνη + αργινίνη + κολλαγόνο, 0% SLES, SLS, parabens

Καθαρίζει απαλά τα μαλλιά χωρίς να καταστραφεί το δομή της τρίχας. Χαρίζει όγκο, λάμψη και ελαστικότητα.

Χαρακτηριστικά
Attribute name Attribute value
Σειρά Keratin
Δράση Για κατεστραμμένα μαλλία, Ενυδάτωση μαλλιών
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης
Δραστικά συστατικά (δραστικές ουσίες): βιταμίνη Α (ρετινόλη), βιταμίνη Ε, βιταμίνη C, βιταμίνη H (βιοτίνη), αμυγδαλέλαιο, λάδι μακαδαμίας, υαλουρονικό οξύ, UV-φίλτρο
€4,00
Ενεργά συστατικά: βλέννα (έκκριμα) σαλιγκαριού, βιταμίνη Α (ρετινόλη), Ε (τοκοφερόλη), Η (βιοτίνη), υαλουρονικό οξύ, λάδι αβοκάντο, κολλαγόνο.
€4,00
Η πίσσα σημύδας είναι από καιρό γνωστή για τις θεραπευτικές της ιδιότητες. Έχει αντισηπτικές αντιμικροβιακές και αναγεννητικές ιδιότητες. Ανακουφίζει από τον κνησμό, το ξεφλούδισμά, την ερυθρότητα και τον ερεθισμό του δέρματος. Ως εκ τούτου συνίσταται συμπληρωματικά για την αντιμετώπιση διαφόρων φλεγμονωδών δερματικών παθήσεων, για την ακμή καθώς και για άτομα με λιπαρό δέρμα.
€4,50
Υγιής και όμορφη επιδερμίδα σε λίγες μόνο μέρες! Το προϊόν μαλακώνει, ενυδατώνει και προστατεύει την επιδερμίδα από περιβαλλοντικούς ρύπους, κάνοντας το δέρμα ελαστικό, απαλό και λείο, αυξάνει το επίπεδο ενυδάτωσης της κεράτινης στιβάδας της επιδερμίδας, κάνοντας την πιο σφριγηλή, μειώνει το βάθος των ρυτίδων και εμποδίζει την εμφάνιση νέων, συμβάλλει στην εξάλειψη της υπερβολικής απολέπισης του δέρματος.
€4,60