// //
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

Σαμπουάν Dr. Sante Keratin «Αποκατάσταση» για θαμπά και εύθραυστα μαλλιά 1000 ml

€10,00
Παραγωγός: Dr. Sante
Κωδικός προϊόντος: 35503
+ -

Κερατίνη + αργινίνη + κολλαγόνο, 0% SLES, SLS, parabens

Καθαρίζει απαλά τα μαλλιά χωρίς να καταστραφεί το δομή της τρίχας. Χαρίζει όγκο, λάμψη και ελαστικότητα.

Κερατίνη + αργινίνη + κολλαγόνο, 0% SLES, SLS, parabens

Καθαρίζει απαλά τα μαλλιά χωρίς να καταστραφεί το δομή της τρίχας. Χαρίζει όγκο, λάμψη και ελαστικότητα.

Χαρακτηριστικά
Attribute name Attribute value
Δράση Για κατεστραμμένα μαλλία, Ενυδάτωση μαλλιών
Σειρά Keratin
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης
Η πίσσα σημύδας είναι από καιρό γνωστή για τις θεραπευτικές της ιδιότητες. Έχει αντισηπτικές αντιμικροβιακές και αναγεννητικές ιδιότητες. Ανακουφίζει από τον κνησμό, το ξεφλούδισμά, την ερυθρότητα και τον ερεθισμό του δέρματος. Ως εκ τούτου συνίσταται συμπληρωματικά για την αντιμετώπιση διαφόρων φλεγμονωδών δερματικών παθήσεων, για την ακμή καθώς και για άτομα με λιπαρό δέρμα.
€4,50
Το Basma είναι το αρχαιότερο φυσικό προϊόν βαφής μαλλιών. Συνήθως χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με χέννα για βάψιμο μαλλιών στα σκούρα εως μάυρο χρώματα. Ο χρωματικός τόνος εξαρτάται από τη δομή και το πάχος της τρίχας, το αρχικό χρώμα των μαλλιών και την διάρκεια εφαρμογής. Μετά τη βαφή, τα μαλλιά αποκτούν λάμψη, ελαστικότητα και χτενίζονται πιο εύκολα.
€1,80
Εξαιρετικά αποτελεσματική λευκαντική κρέμα για πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ, καθώς και για ολόκληρο το σώμα. Προσφέρει εντατική λευκαντική δράση κατά των δυσχρωμιών, των κηλίδων και των πανάδων ηλικίας, βελτιώνει την ομοιομορφία του χρωματικού τόνου, ενώ παράλληλα ενυδατώνει, προστατεύει και διατηρεί τη φυσική κατάσταση του δέρματος.
€4,00
Καθαρίζει απαλά το δέρμα και τους πόρους μειώνοντας αισθητά την εμφάνισή τους. Εμπλουτισμένο με εκχύλισμα αλόης, λινέλαιο, υαλουρονικό οξύ, πρωτεΐνες σιταριού, πανθενόλη, αλλαντοΐνη, ενυδατώνει, αναζωογονεί και απαλύνει το δέρμα δίνοντάς του μια εξαιρετική λάμψη.
€3,80
Καθαρίζει απαλά το δέρμα και τους πόρους μειώνοντας αισθητά την εμφάνισή τους. Εμπλουτισμένο με εκχύλισμα φασκόμηλου, έλαιο σταφυλιού, υαλουρονικό οξύ, πρωτεΐνες σιταριού, πανθενόλη και αλλαντοΐνη, ενυδατώνει, αναζωογονεί και απαλύνει το δέρμα δίνοντάς του μια εξαιρετική λάμψη. Εφαρμόζεται σε υγρό δέρμα με απαλές κινήσεις μασάζ. Μετά την εφαρμογή ξεπλένετε με νερό. Προφυλάξεις: Ατομική ευαισθησία σε μεμονωμένα συστατικά.
€3,80