// //
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

Βερνίκι νυχιών Impala Brooklin № 38

Bερνίκια νυχιών διαρκείας σε εξαιρετικές αποχρώσεις που σίγουρα θα λατρέψετε. Εύκολη εφαρμογή, εξαιρετική κάλυψη, μεγάλη αντοχή και γρήγορο στέγνωμα.
€2,20
Παραγωγός: Impala
Κωδικός προϊόντος: 44688
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
+ -
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης
Έχει τονωτικές, ενυδατικές και αντιερεθιστικές ιδιότητες, και είναι κατάλληλο για το πρόσωπο και το σώμα. Έχει ευχάριστο άρωμα, απορροφάται πλήρως απο το δέρμα και αποτελεί άριστη βάση για αρωματοθεραπεία προσώπου και σώματος. Προσφέρει σημαντική βοήθεια στην αντιγήρανση με την αναγεννητική και ενυδατική του δράση, και έχει μαλακτικές και τονωτικές ιδιότητες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τοπικά σαν κρέμα για κοψίματα και γδαρσίματα προστατεύοντας από μόλυνση και βοηθώντας το δέρμα να επουλωθεί πιο γρήγορα. Μπορεί επίσης να εμποδίσει τη δημιουργία ουλών. Πολλές φορές την εβδομάδα, κάνετε μασάζ με καρυδέλαιο στο τριχωτό της κεφαλής για μια εύκολη θεραπεία της πυτιρίδας.
€6,40 €8,00
Πούδρα προσώπου της Impala Cosmetics, που καλύπτει τις ατέλειες και εξομαλύνει τον τόνο του δέρματος, δίνοντας φυσικό και ταυτόχρονα ματ αποτέλεσμα στο μακιγιάζ. Μπορεί να εφαρμοστεί πάνω στο μακιγιάζ ή και μόνη της είτε με ένα στεγνό σφουγγάρι είτε με ένα πινέλο.
€6,40 €8,00