// //
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

Βερνίκι νυχιών Impala Brooklin № 37

Bερνίκια νυχιών διαρκείας σε εξαιρετικές αποχρώσεις που σίγουρα θα λατρέψετε. Εύκολη εφαρμογή, εξαιρετική κάλυψη, μεγάλη αντοχή και γρήγορο στέγνωμα.
€2,20
Παραγωγός: Impala
Κωδικός προϊόντος: 44671
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
+ -
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης
Το σαπούνι γλυκερίνης POSHE «Μαγνόλια» από την νέα σειρά προϊόντων με πρωτότυπο σχήμα και άρωμα, σε πολύχρωμη συσκευασία, καθαρίζει απαλά, μαλακώνει και ενυδατώνει το δέρμα. Το σαπόυνι περιέχει ιχνοστοιχεία και θαλάσσια ορυκτά. Χαρίστε στο δέρμα σας περιποιηση με υπέροχο άρωμα λουλουδιών!
€2,50
Το σαπούνι γλυκερίνης POSHE «Μιμόζα» από την νέα σειρά προϊόντων με πρωτότυπο σχήμα και άρωμα, σε πολύχρωμη συσκευασία, καθαρίζει απαλά, μαλακώνει και ενυδατώνει το δέρμα. Το σαπόυνι περιέχει ιχνοστοιχεία και θαλάσσια ορυκτά. Χαρίστε στο δέρμα σας περιποιηση με υπέροχο άρωμα λουλουδιών!
€2,50
Το σαπούνι γλυκερίνης POSHE «Ορχιδέα» από την νέα σειρά προϊόντων με πρωτότυπο σχήμα και άρωμα, σε πολύχρωμη συσκευασία, καθαρίζει απαλά, μαλακώνει και ενυδατώνει το δέρμα. Το σαπόυνι περιέχει ιχνοστοιχεία και θαλάσσια ορυκτά. Χαρίστε στο δέρμα σας περιποιηση με υπέροχο άρωμα λουλουδιών!
€2,50
Έμπλαστρο για οσφυαλγίες και πόνους μυών. Η κύρια δραστική του ουσία, η καψαϊκίνη, που αποτελεί το εκχύλισμα της κόκκινης καυτερής πιπεριάς, προσφέρει άμεση ανακούφιση από μυϊκούς πόνους, ψύξεις, οσφυαλγίες, ισχιαλγίες και ρευματισμούς.
€1,80
Περιέχει υπεροξείδιο του υδρογόνου 2,8%. Καθαρίζει τα τραύματα εμποδίζοντας της μόλυνσης και βοηθώντας στην επούλωσή τους.
€2,50