// //
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

Βερνίκι νυχιών Impala Brooklin № 32

Bερνίκια νυχιών διαρκείας σε εξαιρετικές αποχρώσεις που σίγουρα θα λατρέψετε. Εύκολη εφαρμογή, εξαιρετική κάλυψη, μεγάλη αντοχή και γρήγορο στέγνωμα.
€2,20
Παραγωγός: Impala
Κωδικός προϊόντος: 44626
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
+ -
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης
Δροσιστικό Concealer σε υγρή μορφή της IMPALA προσφέρει ιδανική κάλυψη σε μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια, καλύπτοντας τις σακούλες, τις λεπτές γραμμές, καθώς και τις άλλες ατέλειες στο δέρμα.
€3,20 €4,00
Καθαρίζει απαλά το δέρμα και τους πόρους μειώνοντας αισθητά την εμφάνισή τους. Εμπλουτισμένο με εκχύλισμα φασκόμηλου, έλαιο σταφυλιού, υαλουρονικό οξύ, πρωτεΐνες σιταριού, πανθενόλη και αλλαντοΐνη, ενυδατώνει, αναζωογονεί και απαλύνει το δέρμα δίνοντάς του μια εξαιρετική λάμψη. Εφαρμόζεται σε υγρό δέρμα με απαλές κινήσεις μασάζ. Μετά την εφαρμογή ξεπλένετε με νερό. Προφυλάξεις: Ατομική ευαισθησία σε μεμονωμένα συστατικά.
€3,80
Σαμπουάν με κερατίνη, αργινίνη και βιοτίνη καθαρίζει απαλά τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής, δυναμώνει τα εξασθενημένα μαλλιά, επαναφέρει τη λάμψη και την απαλότητα.
€6,40 €8,00
Σαμπουάν με πανθενόλη και μηλόξυδο καθαρίζει απαλά τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής, επαναφέρει τη λάμψη και την ελαστικότητα των μαλλιών.
€6,40 €8,00
Μάσκαρα για μέγιστο όγκο βλεφαρίδων και ένα εντυπωσιακό βλέμμα! Το ειδικά σχεδιασμένο βουρτσάκι σιλικόνης διαχωρίζει και κυρτώνει τέλεια τις βλεφαρίδες. Ένα καινοτόμο εργαλείο για άμεσο όγκο και το εφέ «ανοιχτών ματιών».
€3,00 €6,00