Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

Dr. Shuster

ΦΙΛΤΡΑ
ανά σελίδα
Η κρέμα προσώπου EweOil « Collagen» παρασκευάζεται με βάση τη φυσική λανολίνη. Έχει μαλακτικές ιδιότητες, επουλώνει τις πληγείσες περιοχές, σχηματίζοντας ένα προστατευτικό φράγμα στην επιφάνεια του δέρματος. Η λανολίνη δεν βαραίνει το δέρμα και δεν φράζει τους πόρους, επιτρέποντάς τους να αναπνέουν και να συγκρατούν την υγρασία στο εσωτερικό τους. Επίσης, αυτό το συστατικό μειώνει την πυκνότητα της κρέμας, παρέχοντας πιο άνετη και ευχάριστη εφαρμογή. Η καθημερινή χρήση της κρέμας κάνει την επιδερμίδα πιο φρέσκια, γεμάτο υγεία και λάμψη.
€6,00
Αποτελεσματικό θρεπτικό καλλυντικό προϊόν για καθημερινή περιποίηση ξηρής και πολύ ξήρης επιδερμίδας. Ενυδατώνει, θρέφει, εξαλείφει το ξεφλούδισμα. Με τακτική χρήση, λειαίνει το δέρμα του προσώπου. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μάσκα για την εξάλειψη της ξηροδερμίας.
€6,00
Κατάλληλη για λεπτές, ξηρές,  και αφυδατωμένες επιδερμίδες. Αποτελεσματικό θρεπτικό καλλυντικό προϊόν για καθημερινή περιποίηση ξηρής και πολύ ξήρης επιδερμίδας. Ενυδατώνει, θρέφει, εξαλείφει το ξεφλούδισμα. Με τακτική χρήση, λειαίνει το δέρμα του προσώπου. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μάσκα για την εξάλειψη της ξηροδερμίας.
€6,00
ΦΙΛΤΡΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ
Περισσότερα