Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης
Μειώνει αποτελεσματικά τις δυσχρωμίες, τις φακίδες και τις γεροντικές κηλίδες, ενώ ταυτόχρονα ενυδατώνει και ενισχύει τη λάμψη της επιδερμίδας. Με αρβουτίνη, κοϊκό οξύ, εκχύλισμα μαϊντανού και γλυκόριζας, συμβάλλει στη ρύθμιση της μελανίνης και στη βελτίωση του τόνου. Ιδανική για πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ και σώμα.
€4,00
Bερνίκια νυχιών διαρκείας σε εξαιρετικές αποχρώσεις που σίγουρα θα λατρέψετε. Εύκολη εφαρμογή, εξαιρετική κάλυψη, μεγάλη αντοχή και γρήγορο στέγνωμα.
€2,20
Bερνίκια νυχιών διαρκείας σε εξαιρετικές αποχρώσεις που σίγουρα θα λατρέψετε. Εύκολη εφαρμογή, εξαιρετική κάλυψη, μεγάλη αντοχή και γρήγορο στέγνωμα.
€2,20
Το σαπούνι με γλυκερίνη Poshe «Μανόλια» είναι μέρος μιας μοναδικής σειράς με περλέ ημιδιαφανή υφή, πλούσιο άρωμα και κομψή συσκευασία. Καθαρίζει απαλά και ισορροπημένα, προσφέροντας ενυδάτωση και απαλότητα στην επιδερμίδα. Η ειδική του σύνθεση περιέχει ιχνοστοιχεία και θαλάσσια μέταλλα, που συμβάλλουν στη διατήρηση της φυσικής υγρασίας του δέρματος, χωρίς να αφήνουν αίσθηση ξηρότητας.
€2,50
Το σαπούνι γλυκερίνης POSHE «Μιμόζα» από την νέα σειρά προϊόντων με πρωτότυπο σχήμα και άρωμα, σε πολύχρωμη συσκευασία, καθαρίζει απαλά, μαλακώνει και ενυδατώνει το δέρμα. Το σαπόυνι περιέχει ιχνοστοιχεία και θαλάσσια ορυκτά. Χαρίστε στο δέρμα σας περιποιηση με υπέροχο άρωμα λουλουδιών!
€2,50