Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης
Το Σαπούνι Καλλυντικό από Πίσσα Σημύδας είναι μια φυσική λύση για βαθύ καθαρισμό και περιποίηση της επιδερμίδας, με βάση τις ισχυρές αντισηπτικές και καταπραϋντικές ιδιότητες της πίσσας σημύδας.
€2,30
Αλοιφή με βάση το έλαιο κάνναβης, βιταμίνες Α και Ε, κερί μέλισσας, πρόπολη και έλαιο τεϊόδεντρου.
Παχύρευστη αλοιφή για δερματική χρήση στην ψωρίαση.
Η ποικίλη σύνθεση της αλοιφής επιτρέπει να αντιμετωπίζει το ξεφλούδισμα, τη φλεγμονή και τον κνησμό του δέρματος.
Τα ενεργά συστατικά του προϊόντος βοηθούν στη βελτίωση του μεταβολισμού στην επιδερμίδα, στην ομαλοποίηση της διαδικασίας κερατινοποίησης του δέρματος, η οποία επιβραδύνει το σχηματισμό ψωριασικών πλακών.
Η μαλακτική δράση της αλοιφής και η ευχάριστη μυρωδιά της, κάνουν την εφαρμογή της εξαιρετικά άνετη.
€8,00
Το σαμπουάν The Doctor είναι μια υψηλής αποτελεσματικότητας λύση κατά της πιτυρίδας! Ειδικά σχεδιασμένο για τη φροντίδα του τριχωτού της κεφαλής, βασίζεται σε φυσικά συστατικά με αντισηπτικές, αντιφλεγμονώδεις & αντιμυκητιακές ιδιότητες. Καθαρίζει σε βάθος χωρίς να ξηραίνει το τριχωτό.
€8,00
Το αφρόλουτρο με αιθέρια έλαια «Μορίνγκα» προσφέρει τον τέλειο συνδυασμό απαλού καθαρισμού και φροντίδας για το δέρμα. Το εκπληκτικό του άρωμα, με λουλουδένια φρεσκάδα, θα σας αγκαλιάσει, χαρίζοντάς σας στιγμές απόλαυσης, σαν να επιστρέψατε μόλις από εξωτικά νησιά! Αυτό το υπέροχο προϊόν ανεβάζει την απόλαυση στο ντους σε ένα νέο επίπεδο, προσφέροντάς σας μια αναζωογονητική εμπειρία κάθε φορά.
€3,50
Το βάλσαμο σώματος Dr. Retter «Χονδροϊτίνη» αποτελεί ένα εξειδικευμένο προϊόν για την υποστήριξη της φυσιολογικής λειτουργίας του μυοσκελετικού συστήματος. Είναι ιδανικό για τοπικό μασάζ σε περιοχές όπως γόνατα, αγκώνες, ώμοι, καρποί και αστράγαλοι, βοηθώντας στην ανακούφιση από δυσφορία που προκαλείται από αλλαγές που σχετίζονται με την ηλικία ή σωματική καταπόνηση.
€4,00