Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

Αιθέριο έλαιο πορτοκαλιού Flora Secret, 10 ml

Φυσικό αιθέριο έλαιο με γλυκό, φρέσκο και ζεστό άρωμα πορτοκαλιού, ιδανικό για τη δημιουργία ευχάριστης και χαλαρωτικής ατμόσφαιρας. Κατάλληλο για αρωματικές συσκευές και διαχυτές, καθώς και για χρήση σε σωστά αραιωμένες συνθέσεις περιποίησης σώματος και μαλλιών. Συνδυάζεται αρμονικά με άλλα αιθέρια έλαια, χαρίζοντας φωτεινές, φρουτώδεις νότες.
€6,00
Παραγωγός: Flora Secret
Κωδικός προϊόντος: 90018
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
+ -

Το αιθέριο έλαιο πορτοκαλιού Flora Secret διαθέτει ευχάριστο, γλυκό και αναζωογονητικό άρωμα που θυμίζει φρεσκοκομμένη φλούδα πορτοκαλιού. Είναι ιδανικό για τον αρωματισμό εσωτερικών χώρων, δημιουργώντας ζεστή ατμόσφαιρα φρεσκάδας και ευεξίας. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως αρωματικό συστατικό σε κατάλληλα αραιωμένες συνθέσεις περιποίησης σώματος και μαλλιών.

Το αιθέριο έλαιο πορτοκαλιού (Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil) προέρχεται από τη φλούδα του πορτοκαλιού και αποτελεί το βασικό συστατικό του προϊόντος. Ξεχωρίζει για το φυσικό γλυκό άρωμά του και χρησιμοποιείται ευρέως στην αρωματοποιία και σε καλλυντικές συνθέσεις.

Οι φυσικές αρωματικές ενώσεις του πορτοκαλιού, με κυριότερη το λιμονένιο, προσφέρουν χαρακτηριστικές φρέσκες και φρουτώδεις νότες. Το άρωμά του συνδυάζεται όμορφα με λεμόνι, λεβάντα, κέδρο, ευκάλυπτο και υλάνγκ-υλάνγκ.

Οδηγίες χρήσης: Προσθέστε 4–7 σταγόνες σε αρωματική συσκευή με νερό ή χρησιμοποιήστε σε κατάλληλο διαχυτή σύμφωνα με τις οδηγίες του. Για περιποίηση σώματος ή μαλλιών, χρησιμοποιήστε μόνο σε κατάλληλα αραιωμένη σύνθεση.

Προφυλάξεις: Μην εφαρμόζετε αδιάλυτο στο δέρμα και μην καταπίνετε. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια και τους βλεννογόνους. Μπορεί να προκαλέσει ευαισθησία ή αλλεργική αντίδραση. Φυλάξτε μακριά από παιδιά.

Το αιθέριο έλαιο πορτοκαλιού Flora Secret διαθέτει ευχάριστο, γλυκό και αναζωογονητικό άρωμα που θυμίζει φρεσκοκομμένη φλούδα πορτοκαλιού. Είναι ιδανικό για τον αρωματισμό εσωτερικών χώρων, δημιουργώντας ζεστή ατμόσφαιρα φρεσκάδας και ευεξίας. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως αρωματικό συστατικό σε κατάλληλα αραιωμένες συνθέσεις περιποίησης σώματος και μαλλιών.

Το αιθέριο έλαιο πορτοκαλιού (Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil) προέρχεται από τη φλούδα του πορτοκαλιού και αποτελεί το βασικό συστατικό του προϊόντος. Ξεχωρίζει για το φυσικό γλυκό άρωμά του και χρησιμοποιείται ευρέως στην αρωματοποιία και σε καλλυντικές συνθέσεις.

Οι φυσικές αρωματικές ενώσεις του πορτοκαλιού, με κυριότερη το λιμονένιο, προσφέρουν χαρακτηριστικές φρέσκες και φρουτώδεις νότες. Το άρωμά του συνδυάζεται όμορφα με λεμόνι, λεβάντα, κέδρο, ευκάλυπτο και υλάνγκ-υλάνγκ.

Οδηγίες χρήσης: Προσθέστε 4–7 σταγόνες σε αρωματική συσκευή με νερό ή χρησιμοποιήστε σε κατάλληλο διαχυτή σύμφωνα με τις οδηγίες του. Για περιποίηση σώματος ή μαλλιών, χρησιμοποιήστε μόνο σε κατάλληλα αραιωμένη σύνθεση.

Προφυλάξεις: Μην εφαρμόζετε αδιάλυτο στο δέρμα και μην καταπίνετε. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια και τους βλεννογόνους. Μπορεί να προκαλέσει ευαισθησία ή αλλεργική αντίδραση. Φυλάξτε μακριά από παιδιά.