Το αιθέριο έλαιο αρκεύθου Flora Secret Juniper ξεχωρίζει για το χαρακτηριστικό φρέσκο, ρητινώδες και ελαφρώς καπνιστό άρωμά του. Προέρχεται από τους καρπούς του κοινού αρκεύθου και είναι ιδανικό για τον αρωματισμό εσωτερικών χώρων, δημιουργώντας ευχάριστη ατμόσφαιρα φυσικής φρεσκάδας. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως αρωματικό συστατικό σε κατάλληλα αραιωμένες συνθέσεις μασάζ και περιποίησης σώματος.
Το αιθέριο έλαιο αρκεύθου (Juniperus Communis Fruit Oil) προέρχεται από τους καρπούς του φυτού Juniperus communis. Διαθέτει χαρακτηριστικό ξυλώδες άρωμα και χρησιμοποιείται σε αρωματικές και καλλυντικές συνθέσεις.
Οι φυσικές αρωματικές ενώσεις του αρκεύθου προσφέρουν δροσερές, ρητινώδεις και ελαφρώς πικρές νότες. Το άρωμά του συνδυάζεται αρμονικά με λεβάντα, γεράνι, πορτοκάλι, περγαμόντο, έλατο και πεύκο.
Οδηγίες χρήσης: Προσθέστε λίγες σταγόνες σε αρωματική συσκευή με νερό ή χρησιμοποιήστε σε κατάλληλο διαχυτή σύμφωνα με τις οδηγίες του. Για μασάζ ή περιποίηση σώματος, χρησιμοποιήστε μόνο σε κατάλληλα αραιωμένη σύνθεση με έλαιο βάσης.
Προφυλάξεις: Μην εφαρμόζετε αδιάλυτο στο δέρμα και μην καταπίνετε. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια και τους βλεννογόνους. Μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό ή αλλεργική αντίδραση. Φυλάξτε μακριά από παιδιά.