// //
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

Φυσικό ροδόνερο Vip's Prestige Rose & Pearl - Bulgarian Rose Water 135 ml

Φυσικό ροδόνερο με πλούσιο αναζωογονητικό και υπέροχο άρωμα καθαρίζουν απαλά και τονώνουν το δέρμα. Το φυσικό ροδόνερο είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, ανακουφίζει από ερεθισμούς και φλεγμονές, έχει ισχυρή ενυδατική δράση.
€3,30
Παραγωγός: Rosa Impex
Κωδικός προϊόντος: 03471
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
+ -

Τρόπος χρήσης: βρέξτε ένα δίσκο ντεμακιγιάζ και απλώστε το στο πρόσωπο και το λαιμό.

Συστατικά: Aqua, Rosa Damascena flower water.

Τρόπος χρήσης: βρέξτε ένα δίσκο ντεμακιγιάζ και απλώστε το στο πρόσωπο και το λαιμό.

Συστατικά: Aqua, Rosa Damascena flower water.

Χαρακτηριστικά
Attribute name Attribute value
Τύπος δέρματος Για όλους τους τύπους
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης
Δοκιμάστε την νέα πρωτοποριακή σύνθεση της βαφής μαλλιών Galant Image που προσφέρει μέγιστη φροντίδα και θρέψη στα μαλλιά. Η σειρά δημιουργήθηκε για τις απαιτήσεις της σύγχρονης γυναίκας. Τα θρεπτικά συστατικά της βαφής εισχωρούν στην τρίχα και την θρέφουν από τη ρίζα ως την άκρη.
€3,00
Με γλυκό αρώματα φρούτων, μούρων και λουλουδιών, καθαρίζει απαλά, δεν ξηραίνει το δέρμα και δίνει μια ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας και άνεσης.
€1,30
Σαμπουάν που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αποτελεσματική αντιμετώπιση δερματικών παθήσεων. Εμπλουτισμένο με φυτικά συστατικά κατά της πιτυρίδας, της ξηροδερμίας και της ξηρώδους σμηγματορροίας. Μπορεί να εφαρμοστεί στο τριχωτό της κεφαλής σε περιπτώσεις ψωρίασης ή γενικευμένης ακμής.
€5,60 €8,00
Φυσικό σαπούνι με εκχύλισμα από τριαντάφυλλο Δαμασκού και βούτυρο καριτέ.
€1,80
Το βάλσαμο αποκαθιστά τα κατεστραμμένα μαλλιά, τα κάνει μεταξένια, ελαστικά και λαμπερά. Ενισχύει τη δράση των ενεργών δυναμωτικών συστατικών του σαμπουάν. Γρήγορα λειαίνει τα μαλλιά και διευκολύνει το χτένισμά τους.
€3,20 €4,00