// //
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

Υγρό κρεμοσάπουνο Πράσινο φαρμακείο «Ιπποφαές και φιλύρα» (ανταλλακτικό συσκευασίας) 460 ml

Το υγρό σαπούνι με φυσικό λάδι, καθαρίζει απαλά και φροντίζει το δέρμα. Εμπλουτισμένο με λάδι ιπποφαούς και εκχύλισμα φιλύρας, έχει αναζωογονητικές ιδιότητες, προστατεύει από την ξηρότητα και διατηρεί τη φυσική υγρασία της επιδερμίδας.
€1,80
Παραγωγός: Πράσινο φαρμακείο
Κωδικός προϊόντος: 35374
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
+ -

0% SLS, paraben

Χρήση: Απλώστε μικρή ποσότητα στα χέρια και αφροποιήστε. Ξεπλύνετε με νερό.

0% SLS, paraben

Χρήση: Απλώστε μικρή ποσότητα στα χέρια και αφροποιήστε. Ξεπλύνετε με νερό.

Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης
Δραστικά συστατικά (δραστικές ουσίες): βιταμίνη Α (ρετινόλη), βιταμίνη Ε, βιταμίνη C, βιταμίνη H (βιοτίνη), αμυγδαλέλαιο, λάδι μακαδαμίας, υαλουρονικό οξύ, UV-φίλτρο
€4,00
Υγιής και όμορφη επιδερμίδα σε λίγες μόνο μέρες! Το προϊόν μαλακώνει, ενυδατώνει και προστατεύει την επιδερμίδα από περιβαλλοντικούς ρύπους, κάνοντας το δέρμα ελαστικό, απαλό και λείο, αυξάνει το επίπεδο ενυδάτωσης της κεράτινης στιβάδας της επιδερμίδας, κάνοντας την πιο σφριγηλή, μειώνει το βάθος των ρυτίδων και εμποδίζει την εμφάνιση νέων, συμβάλλει στην εξάλειψη της υπερβολικής απολέπισης του δέρματος.
€4,60
Το σαπούνι με πίσσα σημύδας έχει αντιμυκητιασικές, αντιμικροβιακές και αναγεννητικές ιδιότητες ενώ παράλληλα βοηθά στην ταχεία επούλωση των πληγών.
€2,30
Εμπλουτισμένο με ελαιόλαδο, εχει αντισηπτικές ιδιότητες. Δεν ξηραίνει και δεν ερεθίζει την επιδερμίδα. Ενδείκνυται για ακμή και ψωρίαση.
€1,80