// //
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

Πολυβιταμινούχο balm χειλιών Dr. Retter «Ιπποφαές» 4 g

Ενυδατικό balm χειλιών με πολυβιταμινές και έλαιο ιπποφαούς. Παρέχει αξιόπιστη καθημερινή φροντίδα και προστασία, έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Προλαμβάνει την εμφάνιση ξηρότητας και απολέπισης του δέρματος των χειλιών, θρέφει και ενυδατώνει έντονα, παρέχοντας αναπλαστική δράση.
€2,00
Παραγωγός: Dr. Retter
Κωδικός προϊόντος: 44888
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
+ -
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης
Ενεργά συστατικά: βλέννα (έκκριμα) σαλιγκαριού, βιταμίνη Α (ρετινόλη), Ε (τοκοφερόλη), Η (βιοτίνη), υαλουρονικό οξύ, λάδι αβοκάντο, κολλαγόνο.
€4,00
Μοναδικό μεταλλικό βάλσαμο με βάση το οργανικό πυρίτιο, οξείδιο ψευδαργύρου και φυσικό τεϊέλαιο, που παρέχει γρήγορη και αποτελεσματική φροντίδα του δέρματος με προβλήματα εμφάνισης ακμής και σπυριών.
€4,00
Καθαρίζει απαλά το δέρμα και τους πόρους μειώνοντας αισθητά την εμφάνισή τους. Εμπλουτισμένο με εκχύλισμα φασκόμηλου, έλαιο σταφυλιού, υαλουρονικό οξύ, πρωτεΐνες σιταριού, πανθενόλη και αλλαντοΐνη, ενυδατώνει, αναζωογονεί και απαλύνει το δέρμα δίνοντάς του μια εξαιρετική λάμψη. Εφαρμόζεται σε υγρό δέρμα με απαλές κινήσεις μασάζ. Μετά την εφαρμογή ξεπλένετε με νερό. Προφυλάξεις: Ατομική ευαισθησία σε μεμονωμένα συστατικά.
€3,80
Δραστικά συστατικά (δραστικές ουσίες): βιταμίνη Α (ρετινόλη), βιταμίνη Ε, βιταμίνη C, βιταμίνη H (βιοτίνη), αμυγδαλέλαιο, λάδι μακαδαμίας, υαλουρονικό οξύ, UV-φίλτρο
€4,00
Σχεδιασμένο για μασάζ σε προβληματικές περιοχές. Απορροφάται καλά, παρέχει εύκολη ολίσθηση των χεριών. Δεν αφήνει κολλώδη αίσθηση στο δέρμα. Τα αιθέρια έλαια αρκεύθου και κυπαρισσιού ενεργοποιούν τη μικροκυκλοφορία στα ανώτερα στρώματα του δέρματος, γεγονός που βοηθά στη μείωση της εμφάνισης της κυτταρίτιδας. Τα αιθέρια έλαια λεβάντας και μοσχολέμονου τονώνουν την επιδερμίδα, την χαλαρώνουν και αναζωογονούν. Το αμυγδαλέλαιο τρέφει το δέρμα και επιτρέπει στα αιθέρια έλαια να διεισδύσουν γρήγορα στο δέρμα. Δεν περιέχει συντηρητικά ή χρωστικές ουσίες. Δερματολογικά ελεγμένο.
€5,00