// //
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

Μολύβι φρυδιών BROOKLIN № 02 Cedar

Μολύβι φρυδιών με πτυσσόμενη άκρη, ιδανική για να σχεδιάσετε τις πιο λεπτές γραμμές που μοιάζουν με φυσικές τρίχες. Χαρίζει φυσικό σχήμα στα φρύδια σας, ολοκληρώνοντας το μακιγιάζ.
€3,00
Παραγωγός: Impala
Κωδικός προϊόντος: 42103
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
+ -
  • Μεγάλη διάρκεια άνω των 4 ωρών.
  • Ανθεκτικό στο νερό.
  • Οφθαλμολογικά και δερματολογικά ελεγμένο.
  • Μεγάλη διάρκεια άνω των 4 ωρών.
  • Ανθεκτικό στο νερό.
  • Οφθαλμολογικά και δερματολογικά ελεγμένο.
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης
Τα μολύβια ματιών της Impala Brooklin είναι διαθέσιμα σε 20 κομψά χρώματα που κυμαίνονται από τους γνωστούς κλασικούς τόνους έως τις πιο μοντέρνες, φωτεινές αποχρώσεις.
€2,20
Δραστικά συστατικά (δραστικές ουσίες): βιταμίνη Α (ρετινόλη), βιταμίνη Ε, βιταμίνη C, βιταμίνη H (βιοτίνη), αμυγδαλέλαιο, λάδι μακαδαμίας, υαλουρονικό οξύ, UV-φίλτρο
€4,00
Καλλυντικό προϊόν για εντατική περιποίηση προσώπου και λαιμού. Τα ενεργά συστατικά του ορού παρέχουν βαθιά ενυδάτωση του δέρματος, λείανση επιφανειακών ρυτίδων και ρυτίδων έκφρασης, προστασία από επιθετικές εξωτερικές επιδράσεις - ηλιακή υπεριώδη ακτινοβολία, ρύπανση του αέρα ή του νερού.
€6,00
Υψηλής ποιότητας και αποτελεσματικότητας κρέμα / αλοιφή με βάση τα λιπίδια του γάλακτος.
€4,00
Ενεργοποιεί την ανανέωση των κυττάρων, διατηρεί την επιδερμίδα ενυδατωμένη, μειώνει το βάθος των ρυτίδων, βελτιώνει το χρώμα και ενισχύει το περίγραμμα του προσώπου, προσφέρει άμεσο τράβηγμα (lifting).
€4,50