Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

Λάδι καλέντουλας Dr. Luka 20 ml

Για τη φροντίδα της ξηρής, ώριμης επιδερμίδας και των ξηρών, εύθραυστων και κατεστραμμένων μαλλιών.
€5,60
Παραγωγός: Farmakom
Κωδικός προϊόντος: 43210
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
+ -

Οδηγίες χρήσης: Μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε μόνο του είτε σε συνδυασμό με άλλα έλαια ως έλαιο βάσης για εμπλουτισμό καλλυντικών (σε συγκέντρωση έως 5-15%).

Οδηγίες χρήσης: Μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε μόνο του είτε σε συνδυασμό με άλλα έλαια ως έλαιο βάσης για εμπλουτισμό καλλυντικών (σε συγκέντρωση έως 5-15%).

Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης
Δοκιμάστε την νέα πρωτοποριακή σύνθεση της βαφής μαλλιών Galant Image που προσφέρει μέγιστη φροντίδα και θρέψη στα μαλλιά. Η σειρά δημιουργήθηκε για τις απαιτήσεις της σύγχρονης γυναίκας. Τα θρεπτικά συστατικά της βαφής εισχωρούν στην τρίχα και την θρέφουν από τη ρίζα ως την άκρη.
€3,00
Η βαλεριάνα βοηθά στη διατήρηση της φυσιολογικής καρδιαγγειακής λειτουργίας, του φυσιολογικού ύπνου, της φυσιολογικής νοητικής δραστηριότητας και της φυσιολογικής ψυχολογικής λειτουργίας. Η βιταμίνη Β6 βοηθά στη διατήρηση του φυσιολογικού μεταβολισμού της ενέργειας, της φυσιολογικής λειτουργίας του νευρικού συστήματος και του ανοσοποιητικού συστήματος.
€2,00 €4,00
Χρησιμοποιείται για την ταχεία αφαίρεση κερατινοποιημένου δέρματος, ξηρών κάλων, θηλωμάτων και μυρμηγκιών.
€3,50
Σαμπουάν με πανθενόλη και μηλόξυδο καθαρίζει απαλά τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής, επαναφέρει τη λάμψη και την ελαστικότητα των μαλλιών.
€6,40 €8,00
Από 100 % φυσικές πρώτες ύλες, δεν περιέχει χλώριο και δεν ερεθίζει τα χέρια. Κατάλληλο για πλύσιμο όλων των ειδών υφασμάτων.
€1,80