// //
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

Λάδι καλέντουλας Dr. Luka 20 ml

Για τη φροντίδα της ξηρής, ώριμης επιδερμίδας και των ξηρών, εύθραυστων και κατεστραμμένων μαλλιών.
€5,60
Παραγωγός: Διάφορα
Κωδικός προϊόντος: 43210
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
+ -

Οδηγίες χρήσης: Μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε μόνο του είτε σε συνδυασμό με άλλα έλαια ως έλαιο βάσης για εμπλουτισμό καλλυντικών (σε συγκέντρωση έως 5-15%).

Οδηγίες χρήσης: Μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε μόνο του είτε σε συνδυασμό με άλλα έλαια ως έλαιο βάσης για εμπλουτισμό καλλυντικών (σε συγκέντρωση έως 5-15%).

Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης
Δροσιστικό Concealer σε υγρή μορφή της IMPALA προσφέρει ιδανική κάλυψη σε μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια, καλύπτοντας τις σακούλες, τις λεπτές γραμμές, καθώς και τις άλλες ατέλειες στο δέρμα.
€3,20 €4,00
Το σαπούνι Happy Life, εμπλουτισμένο με φυσικά συστατικά, έχει δημιουργηθεί ειδικά για την ολοκληρωμένη καθημερινή φροντίδα του ερεθισμένου και ευαίσθητου δέρματος.
€3,40
Κρέμα σώματος με κεραμίδια για μακροχρόνια ενυδάτωση και θρέψη της ξηρής επιδερμίδας και δημιουργία ενός φυσικού προστατευτικού φράγματος. Καταπραΰνει τον κνησμό και το ερεθισμένο δέρμα. Εξαλείφει την υπερευαισθησία και την ξηρότητα, αφήνοντας την επιδερμίδα λεία, απαλή και ελαστική.
€8,00
Η βαλεριάνα βοηθά στη διατήρηση της φυσιολογικής καρδιαγγειακής λειτουργίας, του φυσιολογικού ύπνου, της φυσιολογικής νοητικής δραστηριότητας και της φυσιολογικής ψυχολογικής λειτουργίας. Η βιταμίνη Β6 βοηθά στη διατήρηση του φυσιολογικού μεταβολισμού της ενέργειας, της φυσιολογικής λειτουργίας του νευρικού συστήματος και του ανοσοποιητικού συστήματος.
€4,00
Ειδικά σχεδιασμένο στοματικό διάλυμα για απαλό καθαρισμό και αποτελεσματική πρόληψη ασθενειών δοντιών και ούλων και για την αντιμετώπιση των δυσάρεστων οσμών από το στόμα. Φρεσκάρει την αναπνοή για μεγάλο χρονικό διάστημα και έχει ευχάριστη γεύση. Περιέχει σύμπλεγμα 5 δραστικών συστατικών: έλαιο κέδρου, πρόπολη, αφέψημα από τσίνκουλα, φλοιό βελανιδιάς και αρνόγλωσσο.
€5,00