// //
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

Κρέμα προσώπου αντιρυτιδική «Τζινσενγκ» 44 g

€1,60
Παραγωγός: Effect
Κωδικός προϊόντος: 50036
ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ
+ -

Με εκχύλισμα τζίνσενγκ και εχινάτσιας, προστατεύει και επαναφέρει την ελαστικότητα της επιδερμίδας. Για όλους τους τύπους επιδερμίδας.

Με εκχύλισμα τζίνσενγκ και εχινάτσιας, προστατεύει και επαναφέρει την ελαστικότητα της επιδερμίδας. Για όλους τους τύπους επιδερμίδας.

Χαρακτηριστικά
Attribute name Attribute value
Τύπος δέρματος Για όλους τους τύπους
Δράση Αντιγήρανση
Σειρά Effect
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης
Ενεργά συστατικά: βλέννα (έκκριμα) σαλιγκαριού, βιταμίνη Α (ρετινόλη), Ε (τοκοφερόλη), Η (βιοτίνη), υαλουρονικό οξύ, λάδι αβοκάντο, κολλαγόνο.
€4,00
Δραστικά συστατικά (δραστικές ουσίες): βιταμίνη Α (ρετινόλη), βιταμίνη Ε, βιταμίνη C, βιταμίνη H (βιοτίνη), αμυγδαλέλαιο, λάδι μακαδαμίας, υαλουρονικό οξύ, UV-φίλτρο
€4,00
Υγιής και όμορφη επιδερμίδα σε λίγες μόνο μέρες! Το προϊόν μαλακώνει, ενυδατώνει και προστατεύει την επιδερμίδα από περιβαλλοντικούς ρύπους, κάνοντας το δέρμα ελαστικό, απαλό και λείο, αυξάνει το επίπεδο ενυδάτωσης της κεράτινης στιβάδας της επιδερμίδας, κάνοντας την πιο σφριγηλή, μειώνει το βάθος των ρυτίδων και εμποδίζει την εμφάνιση νέων, συμβάλλει στην εξάλειψη της υπερβολικής απολέπισης του δέρματος.
€4,60
Εξαιρετικά αποτελεσματική λευκαντική κρέμα για πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ, καθώς και για ολόκληρο το σώμα. Προσφέρει εντατική λευκαντική δράση κατά των δυσχρωμιών, των κηλίδων και των πανάδων ηλικίας, βελτιώνει την ομοιομορφία του χρωματικού τόνου, ενώ παράλληλα ενυδατώνει, προστατεύει και διατηρεί τη φυσική κατάσταση του δέρματος.
€4,00
Το σαπούνι με πίσσα σημύδας έχει αντιμυκητιασικές, αντιμικροβιακές και αναγεννητικές ιδιότητες ενώ παράλληλα βοηθά στην ταχεία επούλωση των πληγών.
€2,30