// //
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

Βάλσαμο χειλιών Οικογενειακός γιατρός «Σύνθεση βοτάνων» 3,6 g

€1,90
Παραγωγός: The Doctor
Κωδικός προϊόντος: 37265
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
+ -

Βιταμίνες Α και Ε / Πρόληψη του σκασίματος / Προστασία από τον άνεμο και τον ήλιο

Βιταμίνες Α και Ε / Πρόληψη του σκασίματος / Προστασία από τον άνεμο και τον ήλιο

Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης
Δραστικά συστατικά (δραστικές ουσίες): βιταμίνη Α (ρετινόλη), βιταμίνη Ε, βιταμίνη C, βιταμίνη H (βιοτίνη), αμυγδαλέλαιο, λάδι μακαδαμίας, υαλουρονικό οξύ, UV-φίλτρο
€4,00
Η βαλεριάνα βοηθά στη διατήρηση της φυσιολογικής καρδιαγγειακής λειτουργίας, του φυσιολογικού ύπνου, της φυσιολογικής νοητικής δραστηριότητας και της φυσιολογικής ψυχολογικής λειτουργίας. Η βιταμίνη Β6 βοηθά στη διατήρηση του φυσιολογικού μεταβολισμού της ενέργειας, της φυσιολογικής λειτουργίας του νευρικού συστήματος και του ανοσοποιητικού συστήματος.
€4,00
Ενεργά συστατικά: βλέννα (έκκριμα) σαλιγκαριού, βιταμίνη Α (ρετινόλη), Ε (τοκοφερόλη), Η (βιοτίνη), υαλουρονικό οξύ, λάδι αβοκάντο, κολλαγόνο.
€4,00
Υγιής και όμορφη επιδερμίδα σε λίγες μόνο μέρες! Το προϊόν μαλακώνει, ενυδατώνει και προστατεύει την επιδερμίδα από περιβαλλοντικούς ρύπους, κάνοντας το δέρμα ελαστικό, απαλό και λείο, αυξάνει το επίπεδο ενυδάτωσης της κεράτινης στιβάδας της επιδερμίδας, κάνοντας την πιο σφριγηλή, μειώνει το βάθος των ρυτίδων και εμποδίζει την εμφάνιση νέων, συμβάλλει στην εξάλειψη της υπερβολικής απολέπισης του δέρματος.
€4,60
Εμπλουτισμένο με ελαιόλαδο, εχει αντισηπτικές ιδιότητες. Δεν ξηραίνει και δεν ερεθίζει την επιδερμίδα. Ενδείκνυται για ακμή και ψωρίαση.
€1,80