// //
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

Απαλό τζελ καθαρισμού προσώπου Πράσινο φαρμακείο «Αλόη και λινέλαιο» για ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες 270 ml

Καθαρίζει απαλά το δέρμα και τους πόρους μειώνοντας αισθητά την εμφάνισή τους. Εμπλουτισμένο με εκχύλισμα αλόης, λινέλαιο, υαλουρονικό οξύ, πρωτεΐνες σιταριού, πανθενόλη, αλλαντοΐνη, ενυδατώνει, αναζωογονεί και απαλύνει το δέρμα δίνοντάς του μια εξαιρετική λάμψη.
€3,80
Παραγωγός: Πράσινο φαρμακείο
Κωδικός προϊόντος: 07821
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
+ -

Εφαρμόζεται σε υγρό δέρμα με απαλές κινήσεις μασάζ. Μετά την εφαρμογή ξεπλένετε με νερό.

Προφυλάξεις: Ατομική ευαισθησία σε μεμονωμένα συστατικά.

Εφαρμόζεται σε υγρό δέρμα με απαλές κινήσεις μασάζ. Μετά την εφαρμογή ξεπλένετε με νερό.

Προφυλάξεις: Ατομική ευαισθησία σε μεμονωμένα συστατικά.

Χαρακτηριστικά
Attribute name Attribute value
Τύπος δέρματος Ξηρό, Ευαίσθητο
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης
Ενεργά συστατικά: βλέννα (έκκριμα) σαλιγκαριού, βιταμίνη Α (ρετινόλη), Ε (τοκοφερόλη), Η (βιοτίνη), υαλουρονικό οξύ, λάδι αβοκάντο, κολλαγόνο.
€4,00
Δραστικά συστατικά (δραστικές ουσίες): βιταμίνη Α (ρετινόλη), βιταμίνη Ε, βιταμίνη C, βιταμίνη H (βιοτίνη), αμυγδαλέλαιο, λάδι μακαδαμίας, υαλουρονικό οξύ, UV-φίλτρο
€4,00
Η βαλεριάνα βοηθά στη διατήρηση της φυσιολογικής καρδιαγγειακής λειτουργίας, του φυσιολογικού ύπνου, της φυσιολογικής νοητικής δραστηριότητας και της φυσιολογικής ψυχολογικής λειτουργίας. Η βιταμίνη Β6 βοηθά στη διατήρηση του φυσιολογικού μεταβολισμού της ενέργειας, της φυσιολογικής λειτουργίας του νευρικού συστήματος και του ανοσοποιητικού συστήματος.
€4,00
Το σαπούνι με πίσσα σημύδας έχει αντιμυκητιασικές, αντιμικροβιακές και αναγεννητικές ιδιότητες ενώ παράλληλα βοηθά στην ταχεία επούλωση των πληγών.
€2,30
Η πίσσα σημύδας είναι από καιρό γνωστή για τις θεραπευτικές της ιδιότητες. Έχει αντισηπτικές αντιμικροβιακές και αναγεννητικές ιδιότητες. Ανακουφίζει από τον κνησμό, το ξεφλούδισμά, την ερυθρότητα και τον ερεθισμό του δέρματος. Ως εκ τούτου συνίσταται συμπληρωματικά για την αντιμετώπιση διαφόρων φλεγμονωδών δερματικών παθήσεων, για την ακμή καθώς και για άτομα με λιπαρό δέρμα.
€4,50