Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

Αιθέριο έλαιο λεβάντας Flora Secret, 10 ml

Φυσικό αιθέριο έλαιο με απαλό, φρέσκο και λουλουδάτο άρωμα λεβάντας, ιδανικό για τη δημιουργία ευχάριστης ατμόσφαιρας χαλάρωσης και ηρεμίας. Κατάλληλο για αρωματικές συσκευές, διαχυτές και σωστά αραιωμένες συνθέσεις περιποίησης σώματος και μαλλιών. Συνδυάζεται αρμονικά με άλλα αιθέρια έλαια, προσφέροντας διακριτικές βοτανικές και λουλουδάτες νότες.
€8,00
Παραγωγός: Flora Secret
Κωδικός προϊόντος: 90032
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
+ -

Το αιθέριο έλαιο λεβάντας Flora Secret ξεχωρίζει για το απαλό, φρέσκο και διακριτικά βοτανικό άρωμά του. Είναι ιδανικό για τον αρωματισμό του σπιτιού, δημιουργώντας ευχάριστη ατμόσφαιρα χαλάρωσης μετά από μια απαιτητική ημέρα. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως αρωματικό συστατικό σε κατάλληλα αραιωμένες συνθέσεις περιποίησης σώματος και μαλλιών.

Το αιθέριο έλαιο λεβάντας (Lavandula Angustifolia Oil) προέρχεται από το αρωματικό φυτό λεβάντα και αποτελεί το μοναδικό δηλωμένο συστατικό του προϊόντος. Χρησιμοποιείται ευρέως στην αρωματοθεραπεία και σε καλλυντικές συνθέσεις για το χαρακτηριστικό λουλουδάτο άρωμά του.

Οι φυσικές αρωματικές ενώσεις της λεβάντας, όπως η λιναλοόλη και ο οξικός λιναλυλεστέρας, συμβάλλουν στο χαρακτηριστικό απαλό και φρέσκο άρωμα. Συνδυάζεται όμορφα με πορτοκάλι, περγαμόντο, κέδρο, δεντρολίβανο και υλάνγκ-υλάνγκ.

Οδηγίες χρήσης: Προσθέστε 4–7 σταγόνες σε αρωματική συσκευή με νερό ή χρησιμοποιήστε σε κατάλληλο διαχυτή σύμφωνα με τις οδηγίες του. Για μασάζ, χρησιμοποιήστε μόνο σε κατάλληλα αραιωμένη σύνθεση με έλαιο βάσης και σύμφωνα με τις οδηγίες ασφαλείας του προϊόντος.

Προφυλάξεις: Μην εφαρμόζετε αδιάλυτο στο δέρμα και μην καταπίνετε. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια και τους βλεννογόνους. Μπορεί να προκαλέσει ευαισθησία ή αλλεργική αντίδραση. Φυλάξτε μακριά από παιδιά.

Το αιθέριο έλαιο λεβάντας Flora Secret ξεχωρίζει για το απαλό, φρέσκο και διακριτικά βοτανικό άρωμά του. Είναι ιδανικό για τον αρωματισμό του σπιτιού, δημιουργώντας ευχάριστη ατμόσφαιρα χαλάρωσης μετά από μια απαιτητική ημέρα. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως αρωματικό συστατικό σε κατάλληλα αραιωμένες συνθέσεις περιποίησης σώματος και μαλλιών.

Το αιθέριο έλαιο λεβάντας (Lavandula Angustifolia Oil) προέρχεται από το αρωματικό φυτό λεβάντα και αποτελεί το μοναδικό δηλωμένο συστατικό του προϊόντος. Χρησιμοποιείται ευρέως στην αρωματοθεραπεία και σε καλλυντικές συνθέσεις για το χαρακτηριστικό λουλουδάτο άρωμά του.

Οι φυσικές αρωματικές ενώσεις της λεβάντας, όπως η λιναλοόλη και ο οξικός λιναλυλεστέρας, συμβάλλουν στο χαρακτηριστικό απαλό και φρέσκο άρωμα. Συνδυάζεται όμορφα με πορτοκάλι, περγαμόντο, κέδρο, δεντρολίβανο και υλάνγκ-υλάνγκ.

Οδηγίες χρήσης: Προσθέστε 4–7 σταγόνες σε αρωματική συσκευή με νερό ή χρησιμοποιήστε σε κατάλληλο διαχυτή σύμφωνα με τις οδηγίες του. Για μασάζ, χρησιμοποιήστε μόνο σε κατάλληλα αραιωμένη σύνθεση με έλαιο βάσης και σύμφωνα με τις οδηγίες ασφαλείας του προϊόντος.

Προφυλάξεις: Μην εφαρμόζετε αδιάλυτο στο δέρμα και μην καταπίνετε. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια και τους βλεννογόνους. Μπορεί να προκαλέσει ευαισθησία ή αλλεργική αντίδραση. Φυλάξτε μακριά από παιδιά.