// //
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

Σαμπουάν κατά της τρυχόπτωσης «Κολλιτσίδα» 200 ml

Θρέφει εντατικά τις ρίζες των μαλλιών, ενισχύει την ανάπτυξη και προστατεύει την τρίχα από την φθορά. Ενισχύει το στρώμα της κερατίνης και καθαρίζει βαθιά το τριχωτό της κεφαλής προετοιμάζοντάς το για την μέγιστη απορρόφηση των θρεπτικών του συστατικών. Χαρίζει στα μαλλιά ελαστικότητα, απαλότητα, λάμψη και όγκο. Κατάλληλο για καθημερινή χρήση. 
€7,00
Παραγωγός: ELFA FARM
Κωδικός προϊόντος: 00227
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
+ -

Χρήση: Εφαρμόστε ομοιόμορφα σε βρεγμένα μαλλιά. Κάντε απαλό μασάζ και ξεβγάλτε καλά. Μετά το λούσιμο απλώστε τη μάσκα μαλλιών «Κολλιτσίδα».

Χρήση: Εφαρμόστε ομοιόμορφα σε βρεγμένα μαλλιά. Κάντε απαλό μασάζ και ξεβγάλτε καλά. Μετά το λούσιμο απλώστε τη μάσκα μαλλιών «Κολλιτσίδα».

Χαρακτηριστικά
Attribute name Attribute value
Σειρά Elfa Pharm Κολλιτσίδα
Δράση Κατά της τριχόπτωσης
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης
Η βαλεριάνα βοηθά στη διατήρηση της φυσιολογικής καρδιαγγειακής λειτουργίας, του φυσιολογικού ύπνου, της φυσιολογικής νοητικής δραστηριότητας και της φυσιολογικής ψυχολογικής λειτουργίας. Η βιταμίνη Β6 βοηθά στη διατήρηση του φυσιολογικού μεταβολισμού της ενέργειας, της φυσιολογικής λειτουργίας του νευρικού συστήματος και του ανοσοποιητικού συστήματος.
€4,00
Η πίσσα σημύδας είναι από καιρό γνωστή για τις θεραπευτικές της ιδιότητες. Έχει αντισηπτικές αντιμικροβιακές και αναγεννητικές ιδιότητες. Ανακουφίζει από τον κνησμό, το ξεφλούδισμά, την ερυθρότητα και τον ερεθισμό του δέρματος. Ως εκ τούτου συνίσταται συμπληρωματικά για την αντιμετώπιση διαφόρων φλεγμονωδών δερματικών παθήσεων, για την ακμή καθώς και για άτομα με λιπαρό δέρμα.
€4,50
Δεν περιέχει χλόριο. Κατάλληλο για πλύσιμο όλων των ειδών υφασμάτων, δεν ερεθίζει τα χερια. 
€2,00
Το Basma είναι το αρχαιότερο φυσικό προϊόν βαφής μαλλιών. Συνήθως χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με χέννα για βάψιμο μαλλιών στα σκούρα εως μάυρο χρώματα. Ο χρωματικός τόνος εξαρτάται από τη δομή και το πάχος της τρίχας, το αρχικό χρώμα των μαλλιών και την διάρκεια εφαρμογής. Μετά τη βαφή, τα μαλλιά αποκτούν λάμψη, ελαστικότητα και χτενίζονται πιο εύκολα.
€1,80