// //
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

Μάσκα αναδόμησης για μαλλιά «Κολλιτσίδα» 200 ml

Σε συνδυασμό με το σαμπουάν μαλλιών της ίδιας σειράς η μάσκα αποκαθιστά τη δομή και επαναφέρει τη δύναμη και τη λάμψη των κατεστραμμένων μαλλιών. Εισχωρεί δραστικά στον πυρήνα της τρίχας προσφέροντας εντατική ενυδάτωση και θρέψη. Η σύνθεση της με κερατίνη δρα ως προστατευτικό φιλμ ενάντια στις περιβαλλοντικές συνθήκες ενώ παράλληλα κάνει τα μαλλιά πιο υγιή και απαλά.
€6,50
Παραγωγός: ELFA FARM
Κωδικός προϊόντος: 00197
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
+ -

Χρήση: Μετά την χρήση του σαμπουάν, εφαρμόστε ομοιόμορφα σε βρεγμένα μαλλιά κάνοντας απαλό μασάζ. Αφήστε για 5 λεπτά τουλάχιστον και στην συνέχεια ξεπλύνετε με νερό.

Χρήση: Μετά την χρήση του σαμπουάν, εφαρμόστε ομοιόμορφα σε βρεγμένα μαλλιά κάνοντας απαλό μασάζ. Αφήστε για 5 λεπτά τουλάχιστον και στην συνέχεια ξεπλύνετε με νερό.

Χαρακτηριστικά
Attribute name Attribute value
Δράση Για κατεστραμμένα μαλλία, Για όλους τους τύπους μαλλιών
Σειρά Elfa Pharm Κολλιτσίδα
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης
Ενεργά συστατικά: βλέννα (έκκριμα) σαλιγκαριού, βιταμίνη Α (ρετινόλη), Ε (τοκοφερόλη), Η (βιοτίνη), υαλουρονικό οξύ, λάδι αβοκάντο, κολλαγόνο.
€4,00
Το σαπούνι με πίσσα σημύδας έχει αντιμυκητιασικές, αντιμικροβιακές και αναγεννητικές ιδιότητες ενώ παράλληλα βοηθά στην ταχεία επούλωση των πληγών.
€2,30
Η βαλεριάνα βοηθά στη διατήρηση της φυσιολογικής καρδιαγγειακής λειτουργίας, του φυσιολογικού ύπνου, της φυσιολογικής νοητικής δραστηριότητας και της φυσιολογικής ψυχολογικής λειτουργίας. Η βιταμίνη Β6 βοηθά στη διατήρηση του φυσιολογικού μεταβολισμού της ενέργειας, της φυσιολογικής λειτουργίας του νευρικού συστήματος και του ανοσοποιητικού συστήματος.
€4,00
Δραστικά συστατικά (δραστικές ουσίες): βιταμίνη Α (ρετινόλη), βιταμίνη Ε, βιταμίνη C, βιταμίνη H (βιοτίνη), αμυγδαλέλαιο, λάδι μακαδαμίας, υαλουρονικό οξύ, UV-φίλτρο
€4,00