Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

Forest Balm

ΦΙΛΤΡΑ
ανά σελίδα
Η οδοντόκρεμα με αφέψημα βοτάνων Forest Balm συμβάλλει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και βοηθάει στην πρόληψη και στη θεραπεία των φλεγμονών στα ούλα. Περιέχει αφέψημα 5 φαρμακευτικών βοτάνων, εκχύλισμα φασκόμηλου, χυμό αλόης και ένα μίγμα κωνοφόρων με βάση εκχυλίσματα ελάτης, τερεβίνθης και άρκευθου.
€4,00
Η οδοντόκρεμα με αφέψημα βοτάνων Forest Balm συμβάλλει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και βοηθάει στην αντιμετώπιση του προβλήματος της αιμορραγίας των ούλων. Η φόρμουλα της οδοντόκρεμας με 95% συστατικά φυσικής προέλευσης έχει πλούσια γεύση από έλαια πεύκου σε συνδυασμό με φρεσκάδα μέντας. Περιέχει ένα μίγμα κωνοφόρων (με βάση εκχυλίσματα ελάτης, ελαιοκράμβης, άρκευθου) με αφέψημα 5 φαρμακευτικών βοτάνων και εκχύλισμα φλοιού βελανιδιάς.
€4,00
Με εκχυλίσματα από φασκόμηλο, αλόη βέρα και αφέψημα από 5 βότανα (χαμομήλι, αχίλλεια, βαλσαμόχορτο, χελιδόνιο και τσουκνίδα). Για καθημερινή στοματική υγιεινή και αντιμετώπιση προβλημάτων όπως ουλίτιδα, αιμορραγία και οίδημα των ούλων. Δρα ενάντια στα βακτήρια βοηθώντας στην πρόληψη σχηματισμού βακτηριακής πλάκας.
€6,00
Το προληπτικό διάλυμα για στοματική κοιλότητα «Βάλσαμο του δάσους» με δράση ενίσχυσης του ανοσοποιητικού βοηθάει στην επίλυση του προβλήματος των αιμορραγικών ούλων, αυξάνει την ανοσία στοματικής κοιλότητας διπλασιάζοντας τη δύναμή της, μειώνοντας τον κίνδυνο εμφάνισης προβλημάτων στα ούλα.
€6,50
Το διάλυμα «Βάλσαμο του δάσους» με δράση που ενισχύει το ανοσοποιητικό και βοηθάει στην επίλυση του προβλήματος των αιμορραγικών ούλων, αυξάνει την ανοσία στοματικής κοιλότητας και μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης προβλημάτων στα ούλα.
€6,00
Η φόρμουλα του στοματικού διαλύματος Forest Balm TOTAL Complex με θαλασσινό αλάτι, χυμό αλόης και εκχύλισμα λευκού τσαγιού καταπολεμά αποτελεσματικά τη βασική αιτία ανάπτυξης σοβαρών στοματικών προβλημάτων - την οδοντική πλάκα, αφαιρώντας την αποτελεσματικά ακόμα και σε σημεία δυσπρόσιτα με βούρτσα, μειώνει τον ρυθμό του σχηματισμού της στα δόντια κατά τη διάρκεια της ημέρας, προστατεύει από την πέτρα, δυναμώνει τα δόντια και τα ούλα. Αποτελείται από 98% συστατικά φυσικής προέλευσης, δεν περιέχει parabens και οινόπνευμα.
€6,00
Η φόρμουλα του στοματικού διαλύματος Forest Balm TOTAL Complex με θαλασσινό αλάτι, έλαιο μέντας και εκχυλίσματα δασικών βοτάνων καταπολεμά αποτελεσματικά τη βασική αιτία ανάπτυξης σοβαρών στοματικών προβλημάτων - την οδοντική πλάκα, αφαιρώντας την αποτελεσματικά ακόμα και σε σημεία δυσπρόσιτα με βούρτσα, μειώνει τον ρυθμό του σχηματισμού της στα δόντια κατά τη διάρκεια της ημέρας, προστατεύει από την πέτρα, δυναμώνει τα δόντια και τα ούλα. Αποτελείται από 98% συστατικά φυσικής προέλευσης, δεν περιέχει parabens και οινόπνευμα.
€6,00
Η οδοντόκρεμα Forest Balm TOTAL Complex περιέχει θαλασσινό αλάτι, εκχύλισμα χαμομηλιού και αφέψημα βοτάνων. Αφαιρεί αποτελεσματικά την πλάκα ακόμη και στα διαστήματα ανάμεσα στα δόντια, ενισχύει το σμάλτο, προστατεύει από το σχηματισμό πέτρας και από τα προβλήματα στα ούλα. Η φόρμουλα της οδοντόκρεμας αποτελείται από 95% φυσικά συστατικά και δεν περιέχει parabens ή χημικά λευκαντικά.
€4,00
Η οδοντόκρεμα Forest Balm TOTAL Complex περιέχει θαλασσινό αλάτι, ασβέστιο, χυμό αλόης, εκχύλισμα λευκού τσαγιού και αφέψημα βοτάνων. Αφαιρεί αποτελεσματικά την πλάκα ακόμη και στα διαστήματα ανάμεσα στα δόντια, ενισχύει το σμάλτο, προστατεύει από το σχηματισμό πέτρας και από τα προβλήματα στα ούλα. Η φόρμουλα της οδοντόκρεμας αποτελείται από 95% φυσικά συστατικά και δεν περιέχει parabens ή χημικά λευκαντικά.
€4,00