////
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

Forest Balm

ΦΙΛΤΡΑ
ανά σελίδα
Η οδοντόκρεμα Forest Balm TOTAL Complex περιέχει θαλασσινό αλάτι, ασβέστιο και χυμό λεμονιού. Αφαιρεί την πλάκα, προστατεύει από την πέτρα και ενισχύει το σμάλτο, αποκαθιστώντας τη φυσική λευκότητα και λάμψη των δοντιών.
€5,00
Με εκχυλίσματα από φασκόμηλο, αλόη βέρα και αφέψημα από 5 βότανα (χαμομήλι, αχίλλεια, βαλσαμόχορτο, χελιδόνιο και τσουκνίδα). Για καθημερινή στοματική υγιεινή και αντιμετώπιση προβλημάτων όπως ουλίτιδα, αιμορραγία και οίδημα των ούλων. Δρα ενάντια στα βακτήρια βοηθώντας στην πρόληψη σχηματισμού βακτηριακής πλάκας.
€6,00
Το διάλυμα «Βάλσαμο του δάσους» με δράση που ενισχύει το ανοσοποιητικό και βοηθάει στην επίλυση του προβλήματος των αιμορραγικών ούλων, αυξάνει την ανοσία στοματικής κοιλότητας και μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης προβλημάτων στα ούλα.
€6,00
Το προληπτικό διάλυμα για στοματική κοιλότητα «Βάλσαμο του δάσους» με δράση ενίσχυσης του ανοσοποιητικού βοηθάει στην επίλυση του προβλήματος των αιμορραγικών ούλων, αυξάνει την ανοσία στοματικής κοιλότητας διπλασιάζοντας τη δύναμή της, μειώνοντας τον κίνδυνο εμφάνισης προβλημάτων στα ούλα.
€6,50
Στοματικό διάλυμα Λεσνόϊ μπαλζάμ «Φυσική φρεσκάδα» με εκχυλίσματα Aloe Vera και λευκού τσαγιού. Έχει ήπια δροσιστική γεύση και συνίσταται για καθημερινή φροντίδα των δοντιών και των ούλων. Δρα σε τρεις κατευθύνσεις: προστατεύει τα ούλα από φλεγμονές, βοηθά στην πρόληψη της τερηδόνας και δροσίζει την αναπνοή.
€8,00
Η φόρμουλα του στοματικού διαλύματος Forest Balm TOTAL Complex με θαλασσινό αλάτι, χυμό αλόης και εκχύλισμα λευκού τσαγιού καταπολεμά αποτελεσματικά τη βασική αιτία ανάπτυξης σοβαρών στοματικών προβλημάτων - την οδοντική πλάκα, αφαιρώντας την αποτελεσματικά ακόμα και σε σημεία δυσπρόσιτα με βούρτσα, μειώνει τον ρυθμό του σχηματισμού της στα δόντια κατά τη διάρκεια της ημέρας, προστατεύει από την πέτρα, δυναμώνει τα δόντια και τα ούλα. Αποτελείται από 98% συστατικά φυσικής προέλευσης, δεν περιέχει parabens και οινόπνευμα.
€6,00
Η φόρμουλα του στοματικού διαλύματος Forest Balm TOTAL Complex με θαλασσινό αλάτι, έλαιο μέντας και εκχυλίσματα δασικών βοτάνων καταπολεμά αποτελεσματικά τη βασική αιτία ανάπτυξης σοβαρών στοματικών προβλημάτων - την οδοντική πλάκα, αφαιρώντας την αποτελεσματικά ακόμα και σε σημεία δυσπρόσιτα με βούρτσα, μειώνει τον ρυθμό του σχηματισμού της στα δόντια κατά τη διάρκεια της ημέρας, προστατεύει από την πέτρα, δυναμώνει τα δόντια και τα ούλα. Αποτελείται από 98% συστατικά φυσικής προέλευσης, δεν περιέχει parabens και οινόπνευμα.
€6,00
Η οδοντόκρεμα Forest Balm TOTAL Complex περιέχει θαλασσινό αλάτι, εκχύλισμα χαμομηλιού και αφέψημα βοτάνων. Αφαιρεί αποτελεσματικά την πλάκα ακόμη και στα διαστήματα ανάμεσα στα δόντια, ενισχύει το σμάλτο, προστατεύει από το σχηματισμό πέτρας και από τα προβλήματα στα ούλα. Η φόρμουλα της οδοντόκρεμας αποτελείται από 95% φυσικά συστατικά και δεν περιέχει parabens ή χημικά λευκαντικά.
€4,00
Η οδοντόκρεμα Forest Balm TOTAL Complex περιέχει θαλασσινό αλάτι, ασβέστιο, χυμό αλόης, εκχύλισμα λευκού τσαγιού και αφέψημα βοτάνων. Αφαιρεί αποτελεσματικά την πλάκα ακόμη και στα διαστήματα ανάμεσα στα δόντια, ενισχύει το σμάλτο, προστατεύει από το σχηματισμό πέτρας και από τα προβλήματα στα ούλα. Η φόρμουλα της οδοντόκρεμας αποτελείται από 95% φυσικά συστατικά και δεν περιέχει parabens ή χημικά λευκαντικά.
€4,00