097 | Βάλσαμο σώματος «Τίγρης» - θερμαντική κρέμα 45 g

Δραστικά συστατικά (δραστικές ουσίες): κερί από μαλλί, αιθέρια έλαια από κέδρο, ελάτη, ευκάλυπτο.
Παραγωγός: Dr. Retter
Κωδικός προϊόντος: 44949
€3,90

Με βάση το κερί από μαλλί και τα φυσικά αιθέρια έλαια, ενδείκνυται για τοπικό ζεστό μασάζ στα γόνατα, τους αγκώνες, τους ώμους, το στήθος και την πλάτη (στην αυχενική και οσφυϊκή μοίρα της σπονδυλικής στήλης). Υπό την επίδραση του βάλσαμου, αυξάνεται η ταχύτητα των ενζυμικών αντιδράσεων, ενεργοποιείται ο μεταβολισμός, αυξάνεται η ελαστικότητα του συνδετικού ιστού. Το βάλσαμο παρέχει πολύωρη αίσθηση ζεστασιάς, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, οδηγεί στη χαλάρωση μυών και στην βελτιωμένη κυτταρική αναζωογόνηση. Η μοναδική του φόρμουλα λειτουργεί αγγειοδιασταλτικά με αποτελεσματικό τρόπο, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στις δραστικές ουσίες του βάλσαμου να διεισδύουν βαθιά μέσα στο δέρμα επιτυγχάνοντας έντονο διεγερτικό αποτέλεσμα. Το βάλσαμο συνιστάται κατά της μυϊκής δυσφορίας, σε ρευματισμούς και αρθρίτιδα.

Μέθοδος εφαρμογής: μια μικρή ποσότητα του βαλσάμου εφαρμόζεται απευθείας από το σωληνάριο σε καθαρό, στεγνό δέρμα. Απλώνεται με ελαφριές κινήσεις μασάζ. Για να επιτευχθεί το μέγιστο δυνατό θερμαντικό αποτέλεσμα, συνιστάται μετά το μασάζ η περιοχή του δέρματος να καλύπτεται με πετσέτα ή μάλλινο ύφασμα.

Το βάλσαμο δεν συνιστάται σε άτομα που έχουν υπερευαισθησία στο δέρμα καθώς και σε παιδιά κάτω των 7 ετών. Αποφεύγετε την επαφή με τα μάτια και μην εφαρμόζετε σε περιοχή με πληγή. Μετά τη χρήση του φαρμάκου, τα χέρια πρέπει να ξεπλένονται σχολαστικά με νερό και σαπούνι. Αντενδείξεις: ατομική δυσανεξία στα συστατικά.