// //
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

Σαμπουάν Dr. Sante Macadamia Hair «Αναδόμηση και προστασία» 1000 ml

Σαμπουάν μαλλιών για αναδόμηση με έλαιο Macadamia. Κατάλληλο για αδύναμα και ταλαιπωρημένα μαλλιά. Καθαρίζει αποτελεσματικά και επαναφέρει την απαλότητα, την ευκαμψία και την υγιή λάμψη των μαλλιών.
€5,00
€10,00
Παραγωγός: Dr. Sante
Κωδικός προϊόντος: 35312
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
+ -

Σύνθεση χωρίς ορυκτέλαια, 0% Parabens, δερματολογικά ελεγμένο.

Χρήση: Απλώστε σε βρεγμένα μαλλιά και κάνετε μασάζ. Στη συνέχεια ξεβγάλτε με νερό.

Σύνθεση χωρίς ορυκτέλαια, 0% Parabens, δερματολογικά ελεγμένο.

Χρήση: Απλώστε σε βρεγμένα μαλλιά και κάνετε μασάζ. Στη συνέχεια ξεβγάλτε με νερό.

Χαρακτηριστικά
Attribute name Attribute value
Δράση Ενίσχυση μαλλιών, Για όλους τους τύπους μαλλιών
Σειρά Macadamia Hair
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης
Εμπλουτισμένο με ελαιόλαδο, εχει αντισηπτικές ιδιότητες. Δεν ξηραίνει και δεν ερεθίζει την επιδερμίδα. Ενδείκνυται για ακμή και ψωρίαση.
€1,80
Το σαμπουάν εξαλείφει αποτελεσματικά την πιτυρίδα και αποτρέπει την επανεμφάνισή της. Καθαρίζει, δυναμώνει και περιποιείται τέλεια τα μαλλιά, διευκολύνοντας το χτένισμά τους.
€7,00
Υγιής και όμορφη επιδερμίδα σε λίγες μόνο μέρες! Το προϊόν μαλακώνει, ενυδατώνει και προστατεύει την επιδερμίδα από περιβαλλοντικούς ρύπους, κάνοντας το δέρμα ελαστικό, απαλό και λείο, αυξάνει το επίπεδο ενυδάτωσης της κεράτινης στιβάδας της επιδερμίδας, κάνοντας την πιο σφριγηλή, μειώνει το βάθος των ρυτίδων και εμποδίζει την εμφάνιση νέων, συμβάλλει στην εξάλειψη της υπερβολικής απολέπισης του δέρματος.
€4,60
Έξτρα ενυδάτωση - Λάδι καρύδας - Λάμψη και απαλότητα - Για ξηρά και εύθραυστα μαλλιά - 0% ορυκτέλαια, parabens
€3,80
Η κρέμα έχει σχεδιαστεί για να καταπολεμά τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια και τα σημάδια κούρασης του δέρματος. Βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία του αίματος, θρέφει και ενυδατώνει ενεργά το δέρμα, δίνοντάς του ελαστικότητα και αποκαθιστώντας το ομοιόμορφο χρώμα του. Το προϊόν βοηθά γρήγορα και αποτελεσματικά να απαλλαγούμε από τα σημάδια κούρασης, μειώνει το πρήξιμο και τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια από την πρώτη κιόλας εφαρμογή.
€4,00