Σαμπουάν & Conditioner Horse Force για ξανθά μαλλιά ANTI-YELLOW EFFECT 250 ml

Η μοναδική φόρμουλα του σαμπουάν έχει σχεδιαστεί ειδικά για τη φροντίδα των μαλλιών μετά τη βαφή, τις ανταύγειες και το ντεκαπάζ. Το σαμπουάν αφαιρεί τους ανεπιθύμητους κίτρινους τόνους και χαρίζει στα μαλλιά έναν άψογο ψυχρό ξανθό τόνο.
Παραγωγός: Horse Force
Διαθεσιμότητα: ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ
Κωδικός προϊόντος: 40397
€21,80

Τα συστατικά του σαμπουάν επιλέχθηκαν λαμβάνοντας υπόψη τα ιδιαιτερότητες των βαμμένων μαλλιών, παρέχοντας την απαραίτητη περιποίηση, προστατεύοντας το χρώμα και χαρίζοντας στα μαλλιά απαλότητα και λάμψη για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Το σαμπουάν καθαρίζει σχολαστικά τα μαλλιά, δίνει λάμψη και παρέχει επαγγελματική φροντίδα στο σπίτι. Διατηρεί το χρώμα μεταξύ των διαστημάτων βαφής.

Δεν περιέχει SLS και SLES

ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:

Η άμεση δράση του VIOLET PIGMENTS εξουδετερώνει την κιτρινίλα.

D-PANTHENOL - προβιταμίνη Β5. Βοηθά στην ενυδάτωση του τριχωτού της κεφαλής και των μαλλιών σε όλο το μήκος, ενισχύει και αυξάνει την λάμψη και τη διάρκεια του χρώματος της βαφής.

Η ΕΛΑΣΤΙΝΗ είναι η πρωτεΐνη που αποτελεί τη βάση των ινών του συνδετικού ιστού. Δημιουργεί μια προστατευτική μεμβράνη στην επιφάνεια των μαλλιών, δρώντας ενάντια στο φριζάρισμα.

Το ΚΟΛΛΑΓΟΝΟ είναι μια πρωτεΐνη που αποτελείται από αμινοξέα και πεπτίδια βραχείας αλυσίδας. Βοηθά στην ενυδάτωση και διατήρηση της υγρασίας, αποκαθιστώντας τη δομή των μαλλιών σε όλο το μήκος.

ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ: Απλώστε το σαμπουάν σε βρεγμένα μαλλιά κάνοντας απαλό μασάζ, αφήστε να δράσει για 1-3 λεπτά και ξεπλύνετε καλά. Κατάλληλο για συχνή χρήση. 

Για μέγιστο αποτέλεσμα, χρησιμοποιήστε με Μάσκα Horse Force για ξανθά μαλλιά ANTI-YELLOW EFFECT 250 ml

Χαρακτηριστικά
Δράση Για όλους τους τύπους μαλλιών
Δράση Για βαμμένα μαλλιά