////
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

Μαύρο μαργαριτάρι

ΦΙΛΤΡΑ
ανά σελίδα
Ανακαλύψτε την κρέμα ημέρας για εντατική ανάπλαση και αναδόμηση, σχεδιασμένη από τους ειδικούς της σειράς Μαύρο μαργαριτάρι. Δρα στο βάθος, λειαίνει τις έντονες ρυτίδες, τονώνει το περίγραμμα προσώπου και του λαιμού. Συνιστάται για ηλικίες άνω των 60 ετών για μέγιστη αναδόμηση και αποκατάσταση των χαμένων δομικών συστατικών της επιδερμίδας. Προσφέρει άμεσα και ορατά αποτελέσματα στην καταπολέμηση των ρυτίδων και χαλάρωση.
€18,00
Η κρέμα νυκτός εντατικής ανάπλασης και αναδόμησης έχει δημιουργηθεί από τους ειδικούς της σειράς Μαύρο μαργαριτάρι. Έχει σχεδιαστεί με σκοπό την κάλυψη των αναγκών της επιδερμίδας 60+, η οποία χρειάζεται μέγιστη ανάπλαση, σύσφιξη και αποκατάσταση των χαμένων δομικών συστατικών της για την αποτελεσματική καταπολέμηση των ρυτίδων και χαλάρωσης. Η σύνθεση της κρέμας περιέχει ισχυρά συστατικά, που ενισχύουν την τους μεταξύ τους δράση και αποτελεσματικότητα.
€18,00
Πλούσια ενυδατική κρέμα νύχτας που έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για την πλούσια ενυδάτωση και θρέψη του δέρματος. Μια έντονα ενυδατική κρέμα νύχτας με 100% υαλουρονικό οξύ που γεμίζει τις ρυτίδες με την απαραίτητη υγρασία και βοηθά στην ανάπλαση του δέρματος κατά τη διάρκεια του ύπνου.
€18,00
Η κρέμα προσώπου νύχτας Retinol+ PRO-collagen Program 56+ Intensive Rejuvenation βοηθά στη μείωση των βαθιών ρυτίδων, στη βελτίωση του τόνου του δέρματος και στο φωτισμό των κηλίδων γήρανσης. Σχεδιασμένη ειδικά για ηλικίες από 56 ετών και άνω.
€18,00
ΦΙΛΤΡΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ
Περισσότερα
Περισσότερα
Περισσότερα