Μάσκα Horse Force για ξανθά μαλλιά ANTI-YELLOW EFFECT 250 ml

Η μοναδική φόρμουλα της μάσκας έχει σχεδιαστεί ειδικά για τη φροντίδα των μαλλιών μετά τη βαφή, τις ανταύγειες και το ντεκαπάζ.
Παραγωγός: Horse Force
Διαθεσιμότητα:: ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Κωδικός προϊόντος: 40403
€21,80

Τα συστατικά της μάσκας επιλέχθηκαν λαμβάνοντας υπόψη τα ιδιαιτερότητες των βαμμένων μαλλιών, παρέχοντας την απαραίτητη περιποίηση, προστατεύοντας το χρώμα και χαρίζοντας στα μαλλιά απαλότητα και λάμψη για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η μάσκα ενισχύει το αποτέλεσμα του σαμπουάν, ενυδατώνει σε βάθος και θρέφει τα μαλλιά, ενώ παράλληλα ενισχύει τη δομή της τρίχας και επαναφέρει τη λάμψη.

Δεν περιέχει SLS και SLES

ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:

Η άμεση δράση του VIOLET PIGMENTS εξουδετερώνει την κιτρινίλα.

D-PANTHENOL - προβιταμίνη Β5. Βοηθά στην ενυδάτωση του τριχωτού της κεφαλής και των μαλλιών σε όλο το μήκος, ενισχύει και αυξάνει την λάμψη και τη διάρκεια του χρώματος της βαφής.

Η ΕΛΑΣΤΙΝΗ είναι η πρωτεΐνη που αποτελεί τη βάση των ινών του συνδετικού ιστού. Δημιουργεί μια προστατευτική μεμβράνη στην επιφάνεια των μαλλιών, δρώντας ενάντια στο φριζάρισμα.

Το ΚΟΛΛΑΓΟΝΟ είναι μια πρωτεΐνη που αποτελείται από αμινοξέα και πεπτίδια βραχείας αλυσίδας. Βοηθά στην ενυδάτωση και τη διατήρηση της υγρασίας, αποκαθιστώντας τη δομή των μαλλιών σε όλο το μήκος.

ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ: απλώστε μετά το λούσιμο για 1-3 λεπτά και ξεπλύνετε με άφθονο νερό. Κατάλληλη για συχνή χρήση.

Για μέγιστο αποτέλεσμα, χρησιμοποιήστε την μετά την χρήση του Σαμπουάν & conditioner Horse Force για ξανθά μαλλιά ANTI-YELLOW EFFECT

Χαρακτηριστικά
Δράση Για όλους τους τύπους μαλλιών
Δράση Για βαμμένα μαλλιά