Μάσκα κολλαγόνου για το πρόσωπο, το λαιμό και τα βλέφαρα Dizao natural «Ginseng»

Η μάσκα δυο σταδίων "Ginseng", συνδυάζει την ισχυρή δύναμη αυτού του καταπληκτικού φυτού με μια σύνθεση δραστικών ουσιών, βιταμινών και κολλαγόνου. Η μάσκα λειτουργεί αποτελεσματικά για την καταπολέμηση της κόπωσης και του ξηρού δέρματος. Η τεχνολογία δύο σταδίων είναι ένα σημαντικό χαρακτηριστικό αυτής της μάσκας. Μετά την χρήση της μάσκας, η υαλουρονική κρέμα σταθεροποιεί το αποτέλεσμα που προκύπτει.
Παραγωγός: Dizao natural
Κωδικός προϊόντος: 00591
€7,00

Οι μάσκες Dizao Natural περιέχουν 99,6% φυσικά συστατικά.

Το Ginseng σχετίζεται με την κινεζική ιατρική, τη μακροζωία, την αναζωογόνηση και τη ζωτικότητα. 

Η μάσκα προσαρμόζεται εύκολα στο πρόσωπό και καλύπτει πλήρως την περιοχή του πηγουνιού και του λαιμού καθώς και όλες τις προβληματικές περιοχές γύρω από τα χείλη και τα μάτια (πόδι χήνας).

 χωρίς χρωστικές, χωρίς parabens,  χωρίς σιλικόνη, χωρίς προπυλενογλυκόλη, χωρίς τοξίνες

 

Τρόπος χρήσης:

Στάδιο 1: Τοποθετήστε τη μάσκα σε καθαρή επιδερμίδα έτσι ώστε να καλύπτει πλήρως το πρόσωπο, το λαιμό και τα βλέφαρα. Απολαύστε για 15 λεπτά μια ευχάριστη χαλαρωτική περιποίηση. Αφαιρέστε τη μάσκα και πλύνετε το πρόσωπό σας με νερό. 

Στάδιο 2: Εφαρμόστε ένα λεπτό στρώμα της κρέμα υαλουρονικού στο δέρμα του προσώπου, του λαιμού και των βλεφάρων και αφήστε την να απορροφηθεί εντελώς.

Για βέλτιστο αποτέλεσμα, συνιστάται η χρήση της μάσκας κάθε ημέρα για 10 ημέρες και στη συνέχεια 1-2 φορές την εβδομάδα.