Λάδι για την πρόληψη ραγάδων «Mama Care» 200 ml

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, οι ανάγκες του δέρματος αλλάζουν. Υπό την επίδραση των ορμονικών αλλαγών, έχει την τάση να ξηραίνεται και να αφυδατώνεται. Η έλλειψη υγρασίας και το συνεχές τέντωμα του δέρματος μπορούν να οδηγήσουν στο σχηματισμό ραγάδων - σπασίματα ινών κολλαγόνου. Η σειρά δερμοκαλλυντικών προϊόντων Mama Care έχει δημιουργηθεί με γνώμονα τις ειδικές ανάγκες του δέρματος των εγκύων γυναικών. Τα προϊόντα αυτά αντισταθμίζουν την ανεπάρκεια των ωμέγα οξέων, θρέφουν έντονα το δέρμα και βοηθούν στη διατήρηση της υγρασίας. Έτσι, οι προστατευτικές ιδιότητες του δέρματος ενισχύονται και μειώνεται ο κίνδυνος σχηματισμού ραγάδων. Σχεδιασμένο ειδικά για εγκύους, για επιδερμίδες με ανεπάρκεια λιπαρών οξέων και ραγάδες.
Παραγωγός: ELFA FARM
Κωδικός προϊόντος: 02917
€8,00

0% ορυκτέλαια, parabens και χρωστικές

Το σύμπλεγμα φυσικών ελαίων, πλούσιο σε λιπαρά οξέα, θρέφει έντονα το δέρμα και ενισχύει την ελαστικότητά του. 

Το φυτικό σκουαλένιο αποκαθιστά την ακεραιότητα του προστατευτικού υδρολιπιδικού φράγματος του δέρματος, βοηθάει την δέσμευση υγρασίας στα κύτταρα της επιδερμίδας και βελτιώνει την ελαστικότητά της. 

Ενεργοποιεί διαδικασία σύνθεσης στις υποστηρικτικές ίνες του δέρματος, αποτρέποντας το σχηματισμό ραγάδων. Διευκολύνει τη διαδικασία μασάζ, παρέχοντας εύκολη ολίσθηση των χεριών. 

Απορροφάται γρήγορα, δεν λεκιάζει τα ρούχα. Έχει ένα λεπτό διακριτικό άρωμα. 

Το λάδι για την πρόληψη των ραγάδων τρέφει εντατικά το δέρμα λόγω ενός συμπλέγματος φυτικών ελαίων. Χάρη στο καθημερινό μασάζ με λάδι Mama Care, αποκαθίσταται η υδρολιπιδική ισορροπία και έτσι διατηρείται ομοιόμορφη και λεία όψη του δέρματος. 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ: ορυκτέλαια, parabens, χρωστικές. 

ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: φυτικό σκουαλένιο, ελαιόλαδο.