Κρέμα για προβληματική επιδερμίδα BORO Derm 25 ml

Κρέμα για την αποκατάσταση και την εξάλειψη μιας σειράς αλλοιώσεων που προκαλούνται στην επιδερμίδα από την υπερβολική ξηρότητα και απώλεια της φυσικής υγρασίας. Ιδανική για ξηρές και ερεθισμένες επιδερμίδες. Μειώνει την φλεγμονή, τον ερεθισμό και το ξεφλούδισμα, διεισδύοντας στα βαθύτερα στρώματα και ιστούς του δέρματος. Επαναφέρει τη φυσική υγρασία της επιδερμίδας, δίνοντας μία όψη, ενυδατωμένη και υγιή. Τα φυσικά έλαια και λίπη σε συνδυασμό με τις βιταμίνες και τα ανόργανα άλατα, τρέφουν σε βάθος το δέμα.
Παραγωγός: Boro Plus
Κωδικός προϊόντος: 00313
€5,00

Η κρέμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την πρόληψη της ακμής καθώς έχει έντονη αντιμικροβιακή και αντιφλεγμονώδη δράση.

Τα ενεργά ενυδατικά συστατικά της βοηθούν στην αποκατάσταση και ενίσχυση του λιπιδικού προστατευτικού μανδύα του δέρματος, χωρίς να βαραίνουν την επιδερμίδα.

Επιπλέον η κρέμα αποκαθιστά την λειτουργία των σμηγματογόνων αδένων βοηθώντας στην ρύθμιση της λιπαρότητας.

Χάρη στην σμηγματορυθμιστική και αντιμικροβιακή της δράση, προστατεύει το δέρμα από μολύνσεις και προλαμβάνει το φράξιμο των πόρων. Αφήνει την επιδερμίδα καθαρή, λεία, ελαστική και της δίνει μία όψη ματ χωρίς γυαλάδα.

Χρήση: Εφαρμόστε την κρέμα σε καθαρό δέρμα με κινήσεις μασάζ μέχρι να απορροφηθεί πλήρως.

Συστατικά: στεατικό γλυκερυλεστέρα, κετυλική αλκοόλη, στεατικό peg-2, στεατικό peg-400, πολυσορβικό 20, υδρογονωμένο καστορέλαιο peg-40, διπροπυλενογλυκόλη, έλαιο ροδάκινου, έλαιο σταφυλιού, γλυκερίνη, εκχύλισμα γεντιανής, φύλλων βελανιδιάς, εκχύλισμα από ρίζα πικραλίδας και μούρα αρκεύθου, βούτυρο κακάο, καρβομερές, τριαιθανολαμίνη, μεθυλοχλωροϊσοθειαζολινόνη.

Χαρακτηριστικά
Δράση Ενυδάτωση
Δράση Θρέψη
Τύπος δέρματος Ευαίσθητο
Τύπος δέρματος Προβληματική
Τύπος δέρματος Λιπαρό
Δράση Αντιμετώπιση ακμής