// //
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

Θεραπευτική κρέμα - αλοιφή για την ισχιαλγία 70 ml

€3,00
Παραγωγός: Διάφορα
Κωδικός προϊόντος: 50258
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
+ -

Χαλαρώνει, διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος, καταπραΰνει τη διόγκωση.

Αποτελεσματική για θεραπεία για πόνου στην πλάτη, μυϊκών φλεγμονών, διαστρέμματων.

Χαλαρώνει, διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος, καταπραΰνει τη διόγκωση.

Αποτελεσματική για θεραπεία για πόνου στην πλάτη, μυϊκών φλεγμονών, διαστρέμματων.

Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης
Το Rescuer® Chondroitin 1000 είναι ένα εξαιρετικά εργαλείο για τοπικό μασάζ με στόχο την αποκατάσταση της λειτουργίας του μυοσκελετικού συστήματος. Η διεγερτική του δράση βοηθά αποτελεσματικά στην αντιμετώπιση προβλημάτων των μυών και των αρθρώσεων που σχετίζονται με την ηλικία, την καταπόνηση λόγω αθλητικών δραστηριοτήτων και την σωματική υπερκόπωση. Τα συστατικά του βάλσαμου βοηθούν στη βελτίωση της λειτουργίας των αρθρώσεων (γόνατα, καρποί, αστράγαλοι, ώμοι).
€3,90
Ενεργά συστατικά: βλέννα (έκκριμα) σαλιγκαριού, βιταμίνη Α (ρετινόλη), Ε (τοκοφερόλη), Η (βιοτίνη), υαλουρονικό οξύ, λάδι αβοκάντο, κολλαγόνο.
€4,00
Δραστικά συστατικά (δραστικές ουσίες): βιταμίνη Α (ρετινόλη), βιταμίνη Ε, βιταμίνη C, βιταμίνη H (βιοτίνη), αμυγδαλέλαιο, λάδι μακαδαμίας, υαλουρονικό οξύ, UV-φίλτρο
€4,00
Το σαπούνι με πίσσα σημύδας έχει αντιμυκητιασικές, αντιμικροβιακές και αναγεννητικές ιδιότητες ενώ παράλληλα βοηθά στην ταχεία επούλωση των πληγών.
€2,30
Το Basma είναι το αρχαιότερο φυσικό προϊόν βαφής μαλλιών. Συνήθως χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με χέννα για βάψιμο μαλλιών στα σκούρα εως μάυρο χρώματα. Ο χρωματικός τόνος εξαρτάται από τη δομή και το πάχος της τρίχας, το αρχικό χρώμα των μαλλιών και την διάρκεια εφαρμογής. Μετά τη βαφή, τα μαλλιά αποκτούν λάμψη, ελαστικότητα και χτενίζονται πιο εύκολα.
€1,80