// //
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

Εκχύλισμα κολλιτσίδας κατά της τριχόπτωσης Οικογενειακός γιατρός 100 ml

€3,60
Παραγωγός: The Doctor
Κωδικός προϊόντος: 19589
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
+ -

Απορροφάται εύκολα και μειώνει την τριχόπτωση. Δυναμώνει τη ρίζα των μαλλιών, επαναφέρει την λάμψη και αποκαθιστά τη δομή της τρίχας.

Απορροφάται εύκολα και μειώνει την τριχόπτωση. Δυναμώνει τη ρίζα των μαλλιών, επαναφέρει την λάμψη και αποκαθιστά τη δομή της τρίχας.

Χαρακτηριστικά
Attribute name Attribute value
Δράση Για κατεστραμμένα μαλλία, Κατά της τριχόπτωσης, Ενίσχυση μαλλιών
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης
Δραστικά συστατικά (δραστικές ουσίες): βιταμίνη Α (ρετινόλη), βιταμίνη Ε, βιταμίνη C, βιταμίνη H (βιοτίνη), αμυγδαλέλαιο, λάδι μακαδαμίας, υαλουρονικό οξύ, UV-φίλτρο
€4,00
Ενεργά συστατικά: βλέννα (έκκριμα) σαλιγκαριού, βιταμίνη Α (ρετινόλη), Ε (τοκοφερόλη), Η (βιοτίνη), υαλουρονικό οξύ, λάδι αβοκάντο, κολλαγόνο.
€4,00
Η βαλεριάνα βοηθά στη διατήρηση της φυσιολογικής καρδιαγγειακής λειτουργίας, του φυσιολογικού ύπνου, της φυσιολογικής νοητικής δραστηριότητας και της φυσιολογικής ψυχολογικής λειτουργίας. Η βιταμίνη Β6 βοηθά στη διατήρηση του φυσιολογικού μεταβολισμού της ενέργειας, της φυσιολογικής λειτουργίας του νευρικού συστήματος και του ανοσοποιητικού συστήματος.
€4,00
Η πίσσα σημύδας είναι από καιρό γνωστή για τις θεραπευτικές της ιδιότητες. Έχει αντισηπτικές αντιμικροβιακές και αναγεννητικές ιδιότητες. Ανακουφίζει από τον κνησμό, το ξεφλούδισμά, την ερυθρότητα και τον ερεθισμό του δέρματος. Ως εκ τούτου συνίσταται συμπληρωματικά για την αντιμετώπιση διαφόρων φλεγμονωδών δερματικών παθήσεων, για την ακμή καθώς και για άτομα με λιπαρό δέρμα.
€4,50