Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

Διάφορα

ΦΙΛΤΡΑ
ανά σελίδα
Απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε νεσεσέρ, η διπλή ξύστρα μακιγιάζ IMPALA Sharpener II διαθέτει δύο ανοίγματα διαφορετικής διαμέτρου, επιτρέποντας την ακονιστική χρήση τόσο σε λεπτά όσο και σε παχύτερα μολύβια μακιγιάζ για τα μάτια και τα χείλη. Οι λεπίδες υψηλής ποιότητας προσφέρουν ακρίβεια και κοφτερό άκρο, αποτρέποντας το σπάσιμο της μύτης και διατηρώντας τα μολύβια έτοιμα για άψογη εφαρμογή. Ο κομψός και εργονομικός σχεδιασμός την καθιστά εύκολη στη χρήση και στη μεταφορά.
€3,00
Η πίσσα σημύδας είναι γνωστή για τις εξαιρετικές θεραπευτικές της ιδιότητες. Προσφέρει αντιμικροβιακή, αντισηπτική και αναλγητική δράση, ενώ παράλληλα καταπραΰνει φλεγμονές και μειώνει τον κνησμό.
€10,00
Προσφέρει απαλό και αποτελεσματικό καθαρισμό της επιδερμίδας, αφήνοντας αίσθηση φρεσκάδας και αναζωογόνησης μετά από κάθε χρήση. Το υλικό και η υφή του επιτρέπουν βαθύ καθαρισμό χωρίς ερεθισμούς, καθιστώντας το ιδανικό για καθημερινή χρήση. Επιπλέον, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για απαλό μασάζ, συμβάλλοντας στη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος και προσφέροντας χαλάρωση και ευεξία.
€6,00
Φυσικό σφουγγάρι σώματος από 100% βαμβάκι για απαλή καθαριότητα και απολέπιση. Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμα και για ευαίσθητα.
€5,00