Βάλσαμο με βάση μυρμηκικό οξύ για μυς και αρθρώσεις 50 g

Ειδική κρέμα-βάλσαμο για τοπικό διεγερτικό μασάζ για προβλήματα μυών και αρθρώσεων.
Παραγωγός: Dr. Retter
Διαθεσιμότητα: ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Κωδικός προϊόντος: 44932
€4,30

Δραστικά συστατικά: μυρμηκικό οξύ, καμφορά, μενθόλη, βιταμίνη Ε, λανολίνη, αιθέρια έλαια κανέλας, τζίντζερ και μέντας.

Το μυρμηκικό οξύ είναι ένα ευρέως χρησιμοποιούμενο καλλυντικό προϊόν που έχει αναλγητικές, αντιφλεγμονώδεις, θερμαντικές και τονωτικές ιδιότητες. Το βάλσαμο αυτό είναι ένα εξαιρετικά ενεργό βοήθημα που αποσκοπεί στην αποκατάσταση της σωστής λειτουργίας του μυοσκελετικού συστήματος.

Τα συστατικά του παρασκευάσματος συμμετέχουν σημαντικά στην αποκατάσταση των λειτουργιών των αρθρώσεων των γονάτων, των αγκώνων και των ώμων, καθώς και των αρθρώσεων των καρπών και των αστραγάλων.

Το προϊόν βοηθά στην επιτάχυνση των μεταβολικών διεργασιών στο κυτταρικό επίπεδο, στην ομαλοποίηση της παροχής αίματος στη βάση των οστών του αρθρικού χόνδρου και στην επιτάχυνση της αποκατάστασης της φυσιολογικής λειτουργίας των μυών και των αρθρώσεων, βοηθώντας έτσι στη διακοπή της φλεγμονώδους διαδικασίας.

Τρόπος εφαρμογής: το προϊόν πρέπει να εφαρμόζεται απευθείας από τον σωλήνα σε καθαρό και στεγνό δέρμα στην περιοχή των αρθρώσεων των γονάτων, των αγκώνων και των ώμων, καθώς και στις αρθρώσεις των καρπών και των αστραγάλων. Κάντε μασάζ μέχρι να απορροφηθεί πλήρως. Η δοσολογία και η συχνότητα καθορίζονται ανάλογα το άτομο. Αφού χρησιμοποιήσετε το προϊόν, πλύνετε καλά τα χέρια σας.

Αντενδείξεις: ατομική δυσανεξία στα συστατικά του προϊόντος.

Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης