Αποσμητικό σπρέι για πόδια 150 ml

Το αποσμητικό σπρέι συνιστάται για καθημερινή χρήση ενάντια στην οσμή και την εφίδρωση των ποδιών. Χάρη στην σύνθεσή του με βορικό και σαλικυλικό οξύ, τετραβορικό νάτριο και μετεκαμίνη εξισορροπεί την φυσική υγρασία των ποδιών και αποτρέπει την εφίδρωση. Το αιθέριο έλαιο του τεϊόδεντρου, της μέλισσας και της λεβάντας σε συνδυασμό με το σαλικυλικό οξύ έχουν άμεση αντιβακτηριδιακή δράση και βοηθούν στην πρόληψη της μόλυνσης από μύκητες. Το μινθέλαιο και η μενθόλη ανακουφίζουν και δροσίζουν τα πόδια λειτουργώντας σαν φυσικό αποσμητικό.
Παραγωγός: Διάφορα
Διαθεσιμότητα:: ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ
Κωδικός προϊόντος: 09125
€6,00

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί πριν την είσοδο σε χώρους πισίνας ή γυμναστήρια σαν μέσο προφύλαξης ενάντια σε μύκητες και βακτήρια. Εφαρμόζεται με ψεκασμό στο καθαρό και στεγνό δέρμα των ποδιών. Μπορεί να χρησιμοποιείται καθημερινά οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.

Προληπτικά μέτρα: είναι πιθανή η δυσανεξία σε συγκεκριμένα συστατικά. Το προϊόν φυλάσσεται σε χώρους που δεν έχουν πρόσβαση τα παιδιά. Επιτρέπεται η χρήση μόνο από ενήλικες. Απαγορεύεται η επαφή με τα μάτια και τους βλεννογόνος. Σε περίπτωση επαφής ξεπλένετε με άφθονο νερό. Δε χρησιμοποιείται σε ερεθισμένο δέρμα.

Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης

Μαλακτική κρέμα για πόδια και ξηρό δέρμα «25% ουρία & εκχύλισμα ginseng» 100 ml

Κρέμα με υψηλή συγκέντρωση ουρίας, με έντονο κερατολυτικό αποτέλεσμα. Μαλακώνει και θρέφει το ευαίσθητο δέρμα ποδιών και τα ξηρά σημεία του σώματος. Κατάλληλη για εφαρμογή στους αγκώνες, τα γόνατα και τις φτέρνες.
€5,70