Αναλγητικό βάλσαμο σώματος «Razgibatel» Horse health για άμεση ανακούφιση του μυϊκού πόνου στην περιοχή της μέσης και της πλάτης 75 ml

Ένα καινοτόμο εργαλείο που βασίζεται σε πολύ δραστικά φυσικά εκχυλίσματα φαρμακευτικών φυτών. Δράση: Απαλύνει τον πόνο στους μύες και τις αρθρώσεις.
Παραγωγός: Διάφορα
Κωδικός προϊόντος: 67428
€12,00

Ενεργά συστατικά:

Η καψαϊκίνη (Capsaicin, το κύριο συστατικό του κόκκινου πιπεριού) - προκαλεί υπεραιμία και βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία στους περιαρθρικούς ιστούς με αποτέλεσμα να μαλακώνει τους μύες και να απαλύνει τον πόνο.

Το Νικοτινικό μεθύλιο -  βελτιώνει την οξυγόνωση και τη μικροκυκλοφορία του αίματος στους ιστούς του νωτιαίου μυελού, βοηθώντας στην εξάλειψη των τοξινών και στον περιορισμό του οιδήματος.

Η Μενθόλη - έχει αναλγητικές ιδιότητες, δρα μειώνοντας την ευαισθησία των νευρικών απολήξεων και προκαλώντας μια αίσθηση δροσιάς και ανακούφισης από τον πόνο. Έχει τοπική κατασταλτική δράση καθώς και βακτηριοκτόνο και αντιφλεγμονώδη δράση.

Η βιταμίνη Α (ρετινόλη) - είναι αντιοξειδωτική βιταμίνη απαραίτητη για τη σύνθεση θειικών αλάτων χονδροϊτίνης οστού και άλλων τύπων συνδετικού ιστού (αν είναι ανεπαρκής, η οστική ανάπτυξη είναι μειωμένη).