Αλοιφή «Φροντίδα και ανάπλαση» 30 ml

Υψηλής ποιότητας και αποτελεσματικότητας κρέμα / αλοιφή με βάση τα λιπίδια του γάλακτος.
Παραγωγός: Dr. Retter
Κωδικός προϊόντος: 44017
€4,00

Εφαρμόζεται σε οποιδήτοτε σημείο του σώματος και έχει εξαιρετικές θρεπτικές, αναπλαστικές και καταπραϋντικές ιδιότητες.

Χρησιμοποιείται για θεραπευτικούς σκοπούς, καθώς και για τη φροντίδα του δέρματος με προβλήματα ξηρότητας.

Κύριες ενδείξεις για χρήση της αλοιφής - εξανθήματα, εκδορές, τραύματα, βλάβη του υποδόριου ιστού, πρόληψη και θεραπεία σκασίματων, εγκαύματα (θερμικά, χημικά), μώλωπες, θλάσεις, διαστρέμματα, ακμή, δερματίτιδα, δευτερογενείς λοιμώξεις του δέρματος, φλεγμονώδεις παθήσεις του δέρματος.

Τρόπος χρήσης:

Σε περίπτωση τραύματος καθαρίζουμε και απολυμαίνουμε με αντισηπτικό. Στη συνέχεια απλώνουμε την αλοιφή και καλύπτουμε με επίδεσμο ή γάζα. Μια φορά την ημέρα είναι απαραίτητο να μείνει ανοιχτό το τραύμα για 10-15 λεπτά προκειμένου να εξασφαλιστεί η πρόσβαση οξυγόνου στην τραυματισμένη επιφάνεια.

Για τη θεραπεία των εξανθημάτων εφαρμόζουμε την αλοιφή στην ερεθισμένη περιοχή δύο φορές την ημέρα αφήνοντας την να δράσει για 15 λεπτά. Στη συνέχεια καλύπτουμε τη φλεγμαίνουσα περιοχή με γάζα.

Για την αντιμετώπιση μελανιών απλώνουμε την αλοιφή στην τραυματισμένη περιοχή με κινήσεις ελαφρού μασάζ. Στη συνέχεια καλύπτουμε τον μώλωπα με γάζα την οποία τυλίγουμε με ελαστικό επίδεσμο (προσέχουμε ο επίδεσμος να μην πιέζει το δέρμα σε σημείο που να προκαλεί δυσφορία). Χρησιμοποιούμε την αλοιφή μια φορά την ημέρα μέχρι την πλήρη εξαφάνιση της μελανιάς.

Στις περιπτώσεις τσιμπημάτων από έντομα η αλοιφή απλώνεται στην ερεθισμένη περιοχή. Μετά από 5 λεπτά, ο κνησμός υποχωρεί και το οίδημα περιορίζεται. Πριν την επαναληπτική φάση εφαρμογής της αλοιφής πλένουμε την ερεθισμένη περιοχή με σαπούνι και νερό.

Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης

Σαπούνι καλλυντικό από πίσσα σημύδας 90 g

Ενδείκνυται για ακμή και ψωρίαση. Κατάλληλο για τα μαλλιά με πρόβλημα πιτυρίδας, ξηροδερμίας και τριχόπτωσης.
€1,20

Σαπούνι από πίσσα σημύδας 75 g

Εμπλουτισμένο με ελαιόλαδο, εχει αντισηπτικές ιδιότητες. Δεν ξηραίνει και δεν ερεθίζει την επιδερμίδα. Ενδείκνυται για ακμή και ψωρίαση.
€1,20