Αιθέριο έλαιο «Ευκάλυπτος» Οικογενειακός γιατρός 10 ml

100% φυσικό, αποτελεσματικό Έχει ελαφρύ και ρητινώδες άρωμα. Χρήση: Προβληματικές επιδερμίδες, πιτυρίδα, τριχόπτωση. Έχει αποσμητικές ιδιότητες.
Κωδικός προϊόντος: 31574
€3,00

Αιθέριο έλαιο Πορτοκαλιού

Μέθοδος λήψης: μέσω απόσταξης από βλαστούς και φύλλα. Έχει ελαφρύ και ρητινώδες άρωμα.

Χρήση: Προβληματικές επιδερμίδες, πιτυρίδα, τριχόπτωση. Έχει αποσμητικές ιδιότητες.

Μέθοδος χρήσης: για αρωματοθεραπεία και εμπλουτισμό των καλλυντικών προϊόντων.

Το αιθέριο έλαιο χρησιμοποιείται διαλυμένο σε κάποια βάση, όπως: μέλι, κρέμα γάλακτος, κεφίρ, ορός γάλακτος, γάλα, θαλασσινό αλάτι, λάδι βάσης, νερό, υγρό σαπούνι, κρέμα,gel, κλπ.

Δοσολογία:

  • αρωματική λάμπα 2-5 σταγόνες.
  • λουτρό 4-7 σταγόνες.
  • μασάζ 3-5 σταγόνες ανά 10 g λ αδιού.
  • εμπλουτισμός καλλυντικών προϊόντων 1-5 σταγόνες ανά 5 ml βάσης.
  • αρωματικά μενταγιόν 1-3 σταγόνες.

 

Κανόνες χρήσης αιθέριων ελαίων

  1. Δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται από τα παιδιά κάτω των έξι ετών.
  2. Δεν είναι για εσωτερική χρήση (κατάποση).
  3. Να μην χρησιμοποιούνται κοντά στα μάτια και στους βλεννογόνους.
  4. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, είναι απαραίτητο να τα ξεπλύνετε με ζεστό βρασμένο νερό.
  5. Να φυλάσσονται μακριά από τα παιδιά.
  6. Να χρησιμοποιούνται μόνο σε επιτρεπόμενες αναλογίες.
  7. Μετά τη χρήση κλείστε καλά την φιάλη.
  8. Να αποθηκεύονται σε σκοτεινό και δροσερό μέρος.

 

Τα αιθέρια έλαια δεν συνιστάται να χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και ιδιαίτερα κατά τους πρώτους 5 μήνες, από άτομα που πάσχουν από θρομβοφλεβίτιδα, υπέρταση, σοβαρές νευρικές διαταραχές, μαστοπάθεια και ογκολογικές παθήσεις.

Είναι πιθανή η αλλεργική αντίδραση του δέρματος λόγω υπερευαισθησίας κάποιων ατόμων σε ορισμένα συστατικά.