Άλατα μπάνιου Οικογενειακός γιατρός με λευκή άργιλο και τριανταφυλλιά 1000 g

Το θαλασσινό αλάτι της λιμνοθάλασσας Sakskoe με την προσθήκη λευκού αργίλου και τριανταφυλλιάς. Συνιστάται για άτομα με λιπαρό δέρμα. Το άργιλο έχει εξαιρετικές απορροφητικές ιδιότητες, καθαρίζει το σώμα από τοξίνες, εξαλείφει την υπερβολική εφίδρωση, ανακουφίζει από την κούραση, μαλακώνει το δέρμα, το αναζωογονεί και το καταπραΰνει. Η τριανταφυλλιά παρέχει τονωτική αίσθηση σε όλο το σώμα. Περιέχει μεγάλη ποσότητα βιταμινών A, B1, B2, C, E, R.
Διαθεσιμότητα: ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Κωδικός προϊόντος: 27935
€5,00

Το αλάτι περιέχει υψηλή συγκέντρωση μίκρο- και μάκρο- στοιχείων που είναι απαραίτητα για την ομαλή λειτουργία του σώματος: ιόντα καλίου, νατρίου, ασβεστίου, μαγνησίου, σιδήρου και θειικών.

 

Μηχανισμός δράσης. Τα χημικά στοιχεία που περιέχονται στα μπάνια με θαλασσινό αλάτι δρουν στο σώμα με διάφορους τρόπους.

  • Ομαλοποίηση διαδικασίας μεταβολισμού. Με τον κορεσμό του δέρματος με κατάλληλα άλατα, του δίνει περισσότερη ελαστικότητα, απομακρύνοντας τις τοξίνες.
  • Ανακλαστική δράση. Τα άλατα ερεθίζουν τις νευρικές απολήξεις του δέρματος, γεγονός που οδηγεί στο σχηματισμό ουσιών στο σώμα που ρυθμίζουν διαδικασίες μεταβολισμού και ανακουφίζουν από τον πόνο.
  • Γενική βελτίωση, ευεξία. Θετική επίδραση στο σώμα από διακύμανση θερμοκρασιών σε συνδυασμό με βότανα που έχουν επιπλέον προστεθεί στα άλατα.

Τρόπος χρήσης: Διαλύστε 100 g (4-5 κουταλιές της σούπας) αλάτι σε ζεστό νερό. Για να αποκτήσετε έντονη θεραπευτική δράση, εισάγετε έως 500 g ανά μπάνιο. Κάντε μπάνιο σε θερμοκρασία νερού έως 35-39 C για 10-20 λεπτά κάθε μέρα ή κάθε δεύτερη μέρα. Κύκλος επαναλήψεων 10-15 φορές.